Comnet nasıldır?

İyi günler değerli forum sakinleri bende TTNET VDSL2 kullancısıyım. Bu ayın 30'unda taahhütüm bitiyor ve ISS değiştirmeyi planlıyordum. Birkaç kişi comnet firmasını önerdi forumu dolaşırken bu konuya denk geldim. İş yerinde olamadıgım zamanlar evde yegenlerım sureklı download yapıp oyun oynuyorlar. Aksamları bende Online oyunlar oynuyorum WoW CS:GO gıbı. Baglantı saglıgı ve ping değerleri cok onemlı bu yuzden benım için en ufak bır dalgalanma tum oyun zevkını bozabılıyor😅
Bağlantı sağlığı, dalgalanma, download ve ping değerleri can sıkıcı mıdır yoksa geçip denemeye değer mi ben TTNET'te senede maximum 1 kez sıkıntı yaşıyorum hemen gelip çözüyorlar. Bağlantımda dalgalanma ping değerlerimde değişkenlik olmuyor. Fimadan hizmet alan arkadaşlardan son yorumlarını bekliyorum. Değmez derseniz mecbur 30-50 lıra fazla verip TTNET'e tahhahut verecegım gene. İyi forumlar dilerim.

Bende sizin gibi ping degerlerim çok önemliydi 3 gündür comnet kullaniyorumm ve çok memnunum yurt içi pingim Türk Telekom'la aynı yurt disi pingim olumlu olarak dustu Türk Telekom'dan daha düşük ping alacağımı düşünmüyordum ama oluyormuş demek ki alt yapim VDSL 2 Türk Telekom'da olsaydım 35 Mbps 115 TL verecektim şu an 69 TL veriyorum yemede yanında yat.

Dün Comnet internet geldi 35'lik paket çıkarmışlar ondan aldık altyapı 75 yada 100'e çıkarsa yine 100lük pakete geçeceğiz.3 günde internet eve bağlandı belgeleri gönderdiğimiz günden itibaren.Kablolu olarak 33mbps alıyorum sabit.VDSL olmasaydı daha tatlı olurdu ama maalesef.
Ping değerlerini bırakıyorum.
LoL TR = 20-23ms
LoL West = 60-63ms
CSGO(Sanırım Varşova Sunucusuna Bağlandım)=60-65ms
Bir önceki internetim netspeed'e göre çok daha iyi dedkikleri gibi arabağlantıları çok iyi isterseniz tracert sorgu sonucunu atarım.Bu pingleri abim dizi izlerken aldığımı belirtmek isterim.Abim dizi izlerken sadece bir kere 120(LoL West'te) oldu sonra hemen düştü.Diğer arkadaştan farklı olmasının sonucunu kesinlikle fiber farkı.

Dün Comnet internet geldi 35'lik paket çıkarmışlar ondan aldık altyapı 75 yada 100'e çıkarsa yine 100lük pakete geçeceğiz.3 günde internet eve bağlandı belgeleri gönderdiğimiz günden itibaren.Kablolu olarak 33mbps alıyorum sabit.VDSL olmasaydı daha tatlı olurdu ama maalesef.
Ping değerlerini bırakıyorum.
LoL TR = 20-23ms
LoL West = 60-63ms
CSGO(Sanırım Varşova Sunucusuna Bağlandım)=60-65ms
Bir önceki internetim netspeed'e göre çok daha iyi dedkikleri gibi arabağlantıları çok iyi isterseniz tracert sorgu sonucunu atarım.Bu pingleri abim dizi izlerken aldığımı belirtmek isterim.Abim dizi izlerken sadece bir kere 120(LoL West'te) oldu sonra hemen düştü.Diğer arkadaştan farklı olmasının sonucunu kesinlikle fiber farkı.
Hocam ben yakında çıkacağım ya. Çok iyi bir firma olmadığını sonradan gördük bizde.
Comnet internet başvuru sürecim | Technopat Sosyal
Burada yaşadığımız her problemi Tortue hocamla birlikte paylaştık. Siz memnunsanız geçmeyin ama memnun olmadığınız anda da sakın durmayın. Çünkü Müşteri hzimetleri sorun olunca ilgilenmiyorlar. Aksine Tortue hocama sormadan aboneliğini iptal ettiler. Böyle firma olmaz. Çok büyük nezaketsizlik. Aklınızda bulunsun hocam. Sorun yaşadığınız anda size yardımcı olmuyorlar. Tüm detaylarını yukarıdaki linkte bulabilirsiniz.

Bende bu konuyu kapatmayı planlıyorum. Çünkü pek iyi bir firma olmadığı çok nezaketsiz, saygısız, hadsiz bir firma ile çalışamam. Hele böyle bir firmayı insanlara öneremem artık. Bu nezaketsizliği görmeseydim kalabilirdim ama bu saatten sonra hiç istemiyorum. Konuyu sildireceğim yada bir şekilde halledeceğim.

Hocam ben yakında çıkacağım ya. Çok iyi bir firma olmadığını sonradan gördük bizde.
Comnet internet başvuru sürecim | Technopat Sosyal
Burada yaşadığımız her problemi Tortue hocamla birlikte paylaştık. Siz memnunsanız geçmeyin ama memnun olmadığınız anda da sakın durmayın. Çünkü Müşteri hzimetleri sorun olunca ilgilenmiyorlar. Aksine Tortue hocama sormadan aboneliğini iptal ettiler. Böyle firma olmaz. Çok büyük nezaketsizlik. Aklınızda bulunsun hocam. Sorun yaşadığınız anda size yardımcı olmuyorlar. Tüm detaylarını yukarıdaki linkte bulabilirsiniz.

Bende bu konuyu kapatmayı planlıyorum. Çünkü pek iyi bir firma olmadığı çok nezaketsiz, saygısız, hadsiz bir firma ile çalışamam. Hele böyle bir firmayı insanlara öneremem artık. Bu nezaketsizliği görmeseydim kalabilirdim ama bu saatten sonra hiç istemiyorum. Konuyu sildireceğim yada bir şekilde halledeceğim.
NetSpeed geçiş yapacağım iptal ettirmekten vazgeçip şu anki sağlayıcımdan geçiş yaparsam kurulum ücreti ödemiyormuşum.

NetSpeed geçiş yapacağım iptal ettirmekten vazgeçip şu anki sağlayıcımdan geçiş yaparsam kurulum ücreti ödemiyormuşum.
Çok iyi bir fikir. Netspeed iyi gibi duruyor şu sıralar. 100 Mbps paketi olsa direk geçeceğim. En yüksek 75 Mbps nedir ya? . 100 olsaydı kesin geçmiştim.

Çok iyi bir fikir. Netspeed iyi gibi duruyor şu sıralar. 100 Mbps paketi olsa direk geçeceğim. En yüksek 75 Mbps nedir ya? . 100 olsaydı kesin geçmiştim.
Yakın zamanda ben 100Mbps yapacaklarına inanıyorum yavaş yavaş tanınıyorlar. Müşteri hizmetleri çok hızlı sorduktan 2 dakika sonra cevabını alabiliyorsun (messengerdan).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı