Comnet nasıldır?

Aynen öyle başvurduğum gibi geldiler. Yarın test edeceğim artık. Altyapın fiberse sana da TT almanı öneriyorum TT'nin fiberi yormuyor.
Zaten FTTH GPON altyapıya sahibim. TT Fiber kullanıyordum Comnet öncesinde. Çok tuzlu fiyatları o yüzden çıktım. Comnet'ten çıkarken tekrar TT'ye gidip sorduracağım. 100 Mbps interneti en son kaça verirlermiş? 120 falan derlerse yada 110 falan zaten beklemeden geçerim ama 120 üstüne katlanamam. Öyle olursa mecbur başka bir İSS tercih edeceğim.

Zaten FTTH GPON altyapıya sahibim. TT Fiber kullanıyordum Comnet öncesinde. Çok tuzlu fiyatları o yüzden çıktım. Comnet'ten çıkarken tekrar TT'ye gidip sorduracağım. 100 Mbps interneti en son kaça verirlermiş? 120 falan derlerse yada 110 falan zaten beklemeden geçerim ama 120 üstüne katlanamam. Öyle olursa mecbur başka bir İSS tercih edeceğim.
Vallahi 115Tl 50Mbps aldım. Yarın ping değerlerimi atarım değerli hocam.
İlk 2 ay 25 Tl indirimli Tivibu da mevcut.

Sayın değerli hocam pingler zaten geneli itibariyle iyidir. Aslında inanın TT'nin Çıkışları falan o kadar iyi ki. Sadece bu çıkışlar düzgün kullanılamıyor mu nedir? O kadar tuhaf pingler var ki bazı yerlere. Comnet'de ping değerleri açısından TT kullanan tüm arkadaşlarımı solluyorum. Özellikle oyunlar için iyi bir İSS'ye geçmek istiyorum. TürkNet müşteri hizmetleri kötü olmasaydı keşke. Direk ona geçer kafam rahat ederdi ama rezil ötesi işte.

Bir şey sormak istiyorum hocam. Evimize gelen kabloyu değiştirmek istiyoruz Türk Telekom değiştirir mi ?
Sayın değerli hocam pingler zaten geneli itibariyle iyidir. Aslında inanın TT'nin Çıkışları falan o kadar iyi ki. Sadece bu çıkışlar düzgün kullanılamıyor mu nedir? O kadar tuhaf pingler var ki bazı yerlere. Comnet'de ping değerleri açısından TT kullanan tüm arkadaşlarımı solluyorum. Özellikle oyunlar için iyi bir İSS'ye geçmek istiyorum. TürkNet müşteri hizmetleri kötü olmasaydı keşke. Direk ona geçer kafam rahat ederdi ama rezil ötesi işte.
TürkNet kendi altyapısını kullanıyorsa geçmeni öneririm TürkTelekom altyapısı ise umrunda olmuyor TürkNet'in.

Fiyatları yüksek olmasa Türk Telekom firmaların içinde en az sorunu olan interneti sunuyorlar.
Kesinlikle çok doğru ama fiyatları çok yüksek. Sebebi ne mi? Koca Türkiye'ye bir tek onlar altyapı çekiyor. Haliyle maliyetler çok arttı ve TL'de değerini yitirince biraz. Türk Telekom uçurdu fiyatları.
EBA erişimi için herkes TT'den yardım istiyor. TT her yere altyapı yapıyor. Yazık TT'ye. Kimse ucundan tutmuyor işin. Ortak Altyapı yapsalar şu an Türkiye'de belki çok iyi bir internet deneyimi olacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı