Comnet nasıldır?

Doğru hocam herhalde. Benim hiç Süperonline altyapım olmadığı için o derece uzağım Süperonline'a. Doğru gözüküyor. Arayın konuşun müşteri hizmetleriyle. Bilgi alın. Sonrasında başvurun. Hızlıca bağlarlar. Sizde kurtulursunuz. :)
süperonlineyı biraz önce aradım ama sadece kendi kullanıcıları için müşteri hizmetleri var sanırım.
abone no istiyor aradığımda

süperonlineyı biraz önce aradım ama sadece kendi kullanıcıları için müşteri hizmetleri var sanırım.
abone no istiyor aradığımda
Web sitesinden numaranızı bırakın. Onlar sizi arıyorlar zaten. Beni hala arıyorlar. 1 ay önce aramıştım yine de bir sordurayım diye. Sonrasında vazgeçmiştim ama numaramı bırakmıştım. Hala arada arıyorlar. Şu sıralar aramıyorlar ama epey bir süre aradılar. İyi bir müşteri hizmetlerine sahipler.

@erengore Bakın açtığım konuda bir arkadaş fiber kullanmasına rağmen sorun yaşıyormuş yani tamamen sorunsuz değil anladığım kadarıyla sorun yaşama ihtimalim var maalesef
bu arada numaranızı bırakın dediğiniz nereye bırakacağım numarayı?

@erengore Bakın açtığım konuda bir arkadaş fiber kullanmasına rağmen sorun yaşıyormuş yani tamamen sorunsuz değil anladığım kadarıyla sorun yaşama ihtimalim var maalesef
bu arada numaranızı bırakın dediğiniz nereye bırakacağım numarayı?
Sanırım burası hocam.
Hemen Başvur - TURKCELL SUPERONLINE

tamam buldum aradım sordum fiber varmış :)
şimdi asıl konuya geri döndüm sorun yaşamak :(
Kolay kolay yaşamazsınız değerli hocam. Ben garanti ediyorum. Araştırın ve banada gönderin insanların Süperonline Fiber konusundaki düşüncelerini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı