Trinityseven0
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- X79 Anakart
Xeon E5 2689 2.6 GHZ işlemci
500W PSU
16 GB RAM
- Meslek
- Grafik Tasarımcısı, Youtuber, Sosyal Medya Yöneticisi.
2 sene sonra konuyu hortlatmış olacağım ama şu anda Comnet'e geçmek isteyen olur veya fiyat/performans anlamında ISS arayan olur diye eklemek istedim şu anda piyasadaki en ucuz ve sağlam hizmet veren firmalardan biri. 1 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Bundan önce hep TurkNet kullanıyordum mükemmeldi fakat yeni fiyat politikaları sebebiyle Comnet'e geçtim. Yeni geçmek isteyen olursa bence bir şans versin derim. Ping, kopma veya arkadaşın bahsettiği diğer şikayetlerin hiçbirini yaşamadım. Balon firma lafına da katılamayacağım. Çünkü Comnet eski firmalardan hatta TurkNet'ten bile önce vardı. Önceleri daha çok datacenter hizmeti veriyordu. Sonra ISS işine giriştiler. Kısacası bir şans verilesi bir firma. Konuda arkadaş firmayı bayağı gömünce yanlış algı olmasın diye görüşümü bildireyim dedim. Arıza kayıtlarına da aynı günde sistem üzerinden dönüyorlar ve müşteri hizmetlerine ulaşmada herhangi bir sorunu yok.
Şu an farklı firmaya geçiyorum beğenmezsem Comnet'i deneyeceğim 1 ay eğer güzelse ön ödeme ile uzun süre zamlardan kaçmak için alabilirim çünkü internet fiyatları yükselip duruyor taahhütlüler de hep uçtu. Elde para olsa taahhütlü gibi 12 ay alabilirdim Comnet'ten ama o da yok