Çözüldü Comodo Dragon Internet Security yüksek disk kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet disk kullanımı olduğundan ürün anahtarı yüklenmedi galiba

Disklerim bunlar.
Aslında bu sisteme Windows 10 da kurulmaz.
Ama Minecraft Bedrock Edition için sırf Windows 10'da duruyorum, bu oyun olmasa 10 saniye düşünmeden Windows 7 veya BlissOS 12 yazılımına geçerdim.

Sistem özelliklerinizden sadece bellek değerinizi paylaşmışsınız. Fakat o da benim değerlendirme yapmam için yeterlidir. Windows 10 Pro sürümleri içerisinde bir sürü gereksiz hizmetleri aktif ederek sisteminizi yorabilmektedir. 4 GB bir belleğe sahip bilgisayarda Google Chrome kullanmak bir işkence olabilir. Bu durumda size sisteminizi az yoracak bir tarayıcı önerisi yapabilirim.

Slimjet internet tarayıcısı, Google Chrome'da kullanmakta olduğunuz Google hesabınızla entegre bir şekilde çalışmaktadır. Google Chrome'dan yer imlerinizi ve parolalarınızı direkt aktarabilirsiniz. Kendisinin içerisinde bulunan bellek optimizasyonu ile belleğinizi yormadan internette gezinebilirsiniz. Ben geçemenizi tavsiye ederim. Zaten Google Chrome'un modifiye edilmiş bir halidir.
Windows 10'da kurulmaz
Windows 8.1 kurarsanız gayet akıcı bir şekilde sisteminizi kullanabilirsiniz.

Benim 5 tane eklentim var. O eklentileri karşılayacak bir tarayıcı olması şart Chrome dışında hiçbir tarayıcıda bu özelliği bulamadım maalesef

@MustafaİRen eklentilerinizi Chrome Web Store'dan eklediyseniz, Slimjet internet tarayıcısında da aynı şekilde ekleyebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Tarayıcıda takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz. Bunun için Technopat Sosyal'de "İnternet Araçları" kısmında konu açarak sorabilirsiniz.
Antivirüs konusuna gelirsek, Comodo Internet Security yazılımından memnun musunuz? Çünkü çoğu bulduğu dosyayı direkt olarak engellemeye çalıştığını biliyorum. Diğer ücretsiz antivirüs yazılımlarına göre biraz geride kalıyor.

Birincideki eklenti YouTube'daki videoları direkt 360p de başlatıyor.
İkincideki eklenti reklamları engelliyor.
Üçüncüdeki eklenti YouTube'daki videoları indirmeni sağlıyor.
Dördüncüdeki eklenti Facebook'ta ekran görüntüsü paylaşmana yarıyor.
Beşincideki eklenti Java script kodlarını çalıştırmaya yarıyor yani userscript.

@MustafaİRen dediğim gibi, Chrome Web Mağazası'ndan istediğin tüm eklentileri (saymış oldukların da dahil) yükleyebilirsin. Bir sıkıntı yaşatmayacaktır. Sana tarayıcı önermemin sebebi belleğinin yetersiz kalmasıdır.

Comodo Dragon ben ilk yapıldığından beri severek kullandığım bir program.
Memnum muyum azıcık memnumum, diğer anti virüsler gibi para istemiyor. Beleş.
Ama gerçekten çok gereksiz virüs tehditleri buluyor.
Mesela Chrome'ı Comodo Dragon kurulduğu gibi virüs uyarısı verildi.

Comodo Dragon çok korumacı bir anti virüs Chrome'u bile virüs olarak gördüyse bu programa daha ne diyebilirim?

Ama ha bire tekrarladığı için explorer.exe'yi de virüs olarak görüyor, bazen onu da belirteyim.

Memnum değilim pek fazla ama sağlam bir koruması var.

Ücretsiz olarak sunulan antivirüsler arasında Comodo Internet Security yazılımını çok kötü durumda olarak biliyorum. Çoğu şeyi gereksiz olarak gösterdiğinden dolayı. İstersen Comodo Internet Security'den daha başarılı ve ücretsiz antivirüs yazılımı deneyebilirsin.

Kaspersky'ın kendi şirketine ait olan Kaspersky Security Cloud - Free yazılımını önerebilirim. Virüs bulma konusunda tam puan almış bir antivirüs motoruna sahiptir. Çoğu gereksiz şeye virüs diyerek engellemeye çalışmaz. Fakat gerçekten bir virüs gördüğünde direkt karantinaya alarak onu yok eder. Koruma konusunda ücretsiz rakiplerine göre başarılıdır. Sisteminde kasmaya veya takılmaya yol açmadan rahat bir şekilde çalışmaktadır. Bellek tüketimi konusunda şüphen olmasın.

Eğer geçmek istersen Comodo Internet Security yazılımını kendi kaldırma aracı ile kaldırmalısın. Aksi takdirde sorunlar yaşatabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…