Comodo Firewall ile AVG İnternet Security Çakışır mı ?

Nasıl ki AVG'yi beğenmediniz, aynı şekilde Kaspersky de beğenilmeyebilir. Ki Kaspersky'e antivirusun nirvanası gözü ile bakmanız da yanlış. Kaliteli yazılım ama tek kaliteli yazılım o değil.

CIS yeterlidir, herhangi anti spyware yazılımı kurmanıza gerek yok.

Aradığım yorumdu teşekkürler ben yine de ne olur ne olmaz diye Malwarebytes kuruyorum Comodo gibi sürekli arkaplanda sağ altta çalışmasına gerek yok değil mi ?

@231981 Tamamdır açıklama için teşekkürler. Malwarebytes sadece tarama amaçlı periyodik olarak kullanılabilir, aktif kalmasına gerek yok.

Ki Kaspersky'e antivirüsün nirvanası gözü ile bakmanız da yanlış. Kaliteli yazılım ama tek kaliteli yazılım o değil.
Öyle bir şey mi demişim ben, bir daha bak mesaja. Birçok kaliteli güvenlik yazılımının olduğundan biz de haberdarız, alabilirse onu kullanmasını tavsiye ettim. Nirvana olmasa da bu işin demirbaşlarından biri olduğunu yadsınamaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı