Compass of the Destiny: İstanbul eTail.com'da ön sipariş açıldı!

wednesday

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bu oyunu belki duymuşsunuzdur.
eTail.com'un kendi oyunudur. Oyun yarın çıkış yapacak ve %20 indirimle kendi sitelerinden alabiliyorsunuz. Steam key şeklinde verilecektir.
Normal fiyat: 124.49TL
%20 indirimli: 99.59TL + etailextr5= 94.61TL
Bu devirde ucuza çıkarmışlar bence gayet iyi alınabilir.
Oyundan ufak bir bahsetmek gerekirse rpg yaptığımız bir oyundur kendisi.
Türk yayıncılarımıza destek olalım. 😊
Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Link: Compass of the Destiny: Istanbul - Ön Sipariş PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR

Bence Steam'den almak daha mantıklı. Erzurum faciasından sonra Türkiye'de geçen bir oyun beni korkutuyor. Ama Erzurum 10 TL idi. Steam'den almanın daha mantıklı olduğunu düşünmemin sebebi eğer sıkıntılı bir oyun olursa iade edilebilir. Eğer gerçekten kaliteli bir oyun olmuşsa da Türk yapımcının başarılarının devamına katkı sağlamak için 30 TL fazla görülmemeli.

Bence Steam'den almak daha mantıklı. Erzurum faciasından sonra Türkiye'de geçen bir oyun beni korkutuyor. Ama Erzurum 10 TL idi. Steam'den almanın daha mantıklı olduğunu düşünmemin sebebi eğer sıkıntılı bir oyun olursa iade edilebilir. Eğer gerçekten kaliteli bir oyun olmuşsa da Türk yapımcının başarılarının devamına katkı sağlamak için 30 TL fazla görülmemeli.
Deneme süresi vardı oynadım kötüydü. Ama şuan nasıldır bilmiyorum.

Deneme süresi vardı oynadım kötüydü. Ama şuan nasıldır bilmiyorum.
Oyunun Steam sayfasına baktım da dediğim gibi bir facia olabilir gibi geldi. Bence en mantıklısı yarın yayıncı abilerin oynamasını beklemek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı