Steam Epic Games The Last of us™ part II Remastered ön sipariş açıldı!

@niyyazi58, ben neden piyasa değerine bakayım? Ayrıca Epic Games'in piyasa değeri tahminen mağazasından değil, Unreal Engine oyun motorundan kaynaklıdır. Launcher'ının korsan oyundan farklı olmaması, aşırı sorunlu, hantal olması yeterli. Ayrıca Steam'de bulunan hiçbir özelliğe sahip olmaması da cabası. Ekran görüntüsü, videosu alma gibi basit özellikler bile yok. Piyasa değeri ne alaka?

Evet Unreal Engine oyun motoru Epic Games'in değerini büyük oranda arttırıyor. Launcher'ın korsan oyundan farklı olmamasını nereden çıkardın? Ben de Epic Games kullanıyorum benim sistemimde herhangi bir soruna veya hantallığa sahip değil. Bir oyunu ne kadar oynadığınızın gözükmesi sizin kaç oyuna sahip olduğunuzun bilinmesi ve diğer özellikler tamamen topluluk tarafı için önemli bir vaziyet belirtiyor. Yani bu da "oyun" değil de ego ve tatmin istediğinizin göstergesidir. Epic Games Launcher'da bulut özelliği var mı var benim oyun oynamamı bu etkiler. Kaldı ki Steam'de en çok kullanılan kart bildiğim kadarıyla 3060. NVIDIA özelliklerine erişimi olan birisinin Steam'in özelliklerini pek umursayacağını sanmıyorum. Kaldı ki Xbox Game Bar ve NVIDIA paneli çok daha işlevsel. İnsanlara hava atmak için 800 900 TL vermeyi ben pek mantıklı bulmuyorum. Sizin mantığınızla bakarsak konsol oyuncuları da bu konularda kısıtlı kalıyor. Ben ücretsiz olan Marvel Rival'si bile Epic Games üzerinden oynuyorum. Modlama konusuna gelirsek ben Steam atölyesinin nexus modun yanında pek de bir esprisinin kalmadığını düşünüyorum. Kaldı ki ben Steam'den de oyun alıyorum. Bir oyun Steam'de daha ucuzsa Steam'den alırım Epic'te daha ucuzsa Epic'ten alırım. Biz buna taraftar olmayıp bilinçli kullanıcı olmak diyoruz.

@niyyazi58, "bilinçli kullanıcı olmak diyoruz." diyorsun ama hani ben sana kullanma demiyorum. Kişisel olarak tercihimi söylüyorum. "Bana göre" durum ondan ibaret, tercihim bu yönde. Özellikle de belirttim kendi tercihim olduğunu. Senin fikirlerine de saygı duyarım. İyi forumlar hocam.

@niyyazi58, "bilinçli kullanıcı olmak diyoruz." diyorsun ama hani ben sana kullanma demiyorum. Kişisel olarak tercihimi söylüyorum. "Bana göre" durum ondan ibaret, tercihim bu yönde. Özellikle de belirttim kendi tercihim olduğunu. Senin fikirlerine de saygı duyarım. İyi forumlar hocam.
İyi forumlar ve günler dilerim. Kendinize iyi bakın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı