Steam Epic Games The Last of us™ part II Remastered ön sipariş açıldı!

@Penetrator God , 6750 XT ile Ultra ayarlarda 90 - 100 FPS oynadım ben hocam. Bir tek benim bilgisayarım mı sorun çıkartmıyor? Optimizasyon sorunları evet, vardı fakat bu kadar abartı değildi. Part 2'nin de dediğiniz gibi sabit 60 FPS muhabbeti gibi sorun yaşayacağını şahsen düşünmüyorum. 🫡

İlk oyunun Steam incelemeleri %40-50 arasında açılış yapmıştı ve şikayetlerin hepsinin ortak noktası optimizasyondu. Sistemin ile şu an oynadığın zaman sorun yaşamıyor olabilirsin çünkü 100 tane güncelleme yayınlandı. Ancak her şeye rağmen incelemelere bakıldığında hala tek tük optimizasyonuyla ilgili problemler olduğunu yazanlar var ve sistemleri üst düzey.

@Penetrator God, evet şu anda bile biraz sorunlu. Tam anlamıyla düzelmiş değil. Ben oynarken de bazı yerlerde FPS 40'a düşüyor. Bunun sebebi 16 GB RAM'im olmasıymış bugün öğrendim. Oyunda 16 GB RAM yetmiyor :D

@Penetrator God, evet şu anda bile biraz sorunlu. Tam anlamıyla düzelmiş değil. Ben oynarken de bazı yerlerde FPS 40'a düşüyor. Bunun sebebi 16 GB RAM'im olmasıymış bugün öğrendim. Oyunda 16 GB RAM yetmiyor :D

Oyunu en son geçen sene oynamıştım ve hatırladığım kadarıyla en düşük ayarlarda bile 6 GB falan ekran kartı harcıyordu.

RTX 5000 serisi ekran kartı alacaklar bence ön sipariş vermesin, belki ekran kartı yanına hediye verirler.

Bu arada zamanındaki kampanya AMD ekran kartları içinmiş. Ama belli olmaz belki AMD işlemci için vb. de yapabilirler. Eğer kampanya olursa kod olarak satan da oluyor, uyguna alıp yeni steam hesabına kaydedersiniz.

Eski kampanya:

Bazı arkadaşlar fiyatın çok olduğunu söylemiş, kısmen katılıyorum 1200TL az para değil ama bir oyun 20-30 saatte bitiyor diye oyun alınmaz demek kadar saçma bir şey yok. Örnek sinema, tiyatro. Birkaç saat için bin liradan fazla verebiliyorsun.

Algı garip, TLOU 1'i GTX 1650 - 16 GB ram ile en yüksekte 2 kez bitirdim. RTX sistemli arkadaşlar nasıl sorun yaşıyor?

Bazı arkadaşlar fiyatın çok olduğunu söylemiş, kısmen katılıyorum 1200TL az para değil ama bir oyun 20-30 saatte bitiyor diye oyun alınmaz demek kadar saçma bir şey yok. Örnek sinema, tiyatro. Birkaç saat için bin liradan fazla verebiliyorsun.
Bence fiyatı uygun. İlk oyun 1.100 TL, o hesapla Epic de görünce çok şaşırmıştım.

Algı garip, TLOU 1'i GTX 1650 - 16 GB RAM ile en yüksekte 2 kez bitirdim. RTX sistemli arkadaşlar nasıl sorun yaşıyor?

Bence fiyatı uygun. İlk oyun 1.100 TL, o hesapla Epic de görünce çok şaşırmıştım.

RX7600 sistemde orta ayarlarda FSR açık oyun çökmeden anca oynayabildim. Bende 8 GB VRAM yetmedi için böyle, sen nasıl GTX1650 ile yüksekte oynadın garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı