Cooler Master H500P Mesh Kasa İyi midir?

• Konuyu başlatan Rin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 4.474

Rin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Sosyal okurları,

Başlıkta belirttiğim gibi Cooler Master H500P Mesh ızgaralı olan model kasa sizce nasıldır? Birisi var yurt dışından getiriyor ve satıyor kendisi bilgisayarcı, bunun gibi işlemci, ekran kartı vs. gibi ürünleri yurt dışından getirtiyor ve uygun fiyata satıyor. Kendisinden sıfır kapalı kutu ve garantili olarak 1000 TL'ye Cooler Master H500P Beyaz Mesh ızgaralı olan modeli almayı düşünüyorum sizlerinde önerilerini yorumlarını almak istedim. Şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bende epeydir takip ettiğim ve araştırdığım bir kasa lakin yine de bir önerilerinizi almak istedim. Google Mat Bilgisayar yazın websitesini göreceksiniz oradan iletişime geçin adamlarla, İstanbul Bahçelievler'de dükkanları var.

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Şurası şöyle olsaymış dediğim bir yer olmadı. Ekran kartını dikey konumlandırmak için gerekli aparat yok. İki tane 3.5", iki tane 2.5" hdd yuvası var. 3.5" yuvası fazla olsaydı dedim açıkçası. Kablo yönetimi konusunda mükemmel bir kasa aldığınız ve kullandığınız anda ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.
20190504_074728.jpeg

Dosya Ekleri

• 20190509_025314.jpeg
    20190509_025314.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 166
Ben sizinle aynı fıkırdeyim @Alonly hocam. Benim evde ekran kartını dikey takma aparatı bile var. :) 3 4 aydır öylece yatıyor şu kasayı alıcam diye eski kasayı da satarım diye kesip biçmek istemedim. Bakalım sabrın sonu inşallah selamet olur. :)

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bende epeydir takip ettiğim ve araştırdığım bir kasa lakin yine de bir önerilerinizi almak istedim. Google Mat Bilgisayar yazın websitesini göreceksiniz oradan iletişime geçin adamlarla, İstanbul Bahçelievler'de dükkanları var.
Ben mining yaparken oradan sıfır kutusu açılmamış GTX 1080 almıştım, TR garantili üründü ve piyasaya göre çok uygundu :)
İyi insanlar. Favori satıcılarımda.

H500 Mesh i kullanıyorum, bir kasadan ne bekliyorsan bence karşılığını alırsın, Görüntü, serinlik, kablo organizasyonu hepsi...

397303

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı