Cooler Master Lite 5 Modifikasyonu

Başarılı bir kurulum olmuş tebrik ederim umarım harcadığınız para bir MB511 alacak kadar değildir.
MB511 benim işimi görmüyor Hocam PSU penceresi yok yine kesmem gerekecekti.

Üst kısımsa 360 mm radyatörü desteklemiyor sanırım. Diyeceksin 360 mm niye aldın. Düşeş indirimde denk geldi 240lık olanı yoktu.

İyiki de almışım, arkadaş Everestin bir ürününü aldı başka arkadaş Cooler Masterın sıvı soğutmasını aldı şahsen beğenmedim, malzeme kalitesi ve yazılım desteği NZXT de müthiş.
Zaten çok beğendiğimden öne de 3 lü fan setini aldım, RGB sesli fanlar yerine. Cooler Master Air Balance 3lü kit aldım garip bir uğultu yapıyordu fanlar iade ettim, ID Cooler 3lü fan kit aldım keza o da öyle en düşük 1100 rpm de dönüyordu fanlar onu da iade ettim. Sıvı soğutucudan bildiğim NZXT fanları almaya karar verdim. NZXT fanlar PWM ve 450 - 500 rpm ye kadar hızı düşürülebiliyor. RGB olanı Aura Sync uyumlu değil bu sebeple düz modelin yanına görsellik katsın diye de Aura sync uyumlu Phanteks Halos aldım üç tane alüminyum çerçeve indirimdeydi şu an bulsam üste de alacağım üç tane ama 140lıklar ucuz 120likler çok pahalı.

Fanlar ve Halos kitine harcadığım para 300₺ civarında. Kasanın kesimi, boyanması, çıta, sineklik vs bunlar elimde olan başka işler için aldığım veya kullandığım ve bu işlerden artan malzemelerdi zaten. Başta MB511 alsaydım bile (ki ben kasayı alırken yoktu) aynı fanları ve halosu yine alırdım. CM fanları berbat çünkü.
Madem türksün göster ürksün:)

Eline sağlık ama yine bir şeyi atlamışız Güzel mesh kasalarda var ilk alırken herkes için daha iyi araştırma inceleme vs yapması gerektiğini unutmayalım;)
Hocam ben kasayı alırken fazla bir seçenek yoktu, Vatandaki personel de allem etti kallem etti sattı ürünü

Son düzenleme:
Elinize sağlık çok güzel ve başarılı bir Mod çalışması olmuş. Umarım serin serin güzel günlerde kullanırsınız.
@3.8ghz de 360 lık sıvı soğutmaya rağmen 70C° çıkan bu işlemcinin modeli nedir?.

Son düzenleme:
Elinize sağlık çok güzel ve başarılı bir Mod çalışması olmuş. Umarım serin serin güzel günlerde kullanırsınız.
@3.8ghz de 360 lık sıvı soğutmaya rağmen 80 C° çıkan bu işlemcinin modeli nedir?.
CPU Ryzen 7 1700 OC siz oyun oynarken radyatör öndeyken belli süre sonunda 75 lere çıkıyordu.
Şimdi PES19 da 60 C yi bulmuyor.
1 saatlik stress testinde 69 u geçmedi.
İmzamda sistemim yazıyordu fakat artık görünmüyor neden bilmiyorum genel bir düzenleme yapılmış herhalde.

Valla o kadar uğraşla dikdörtgen prizma bir plastikten yeni kasa çıkartabilirdin. Şaka bir yana gayet güzel olmuş. Ayrıca Cooler Master'ın tasarım bölümünde işe girebilirsin. En azından soğutma işini sana versinler.

Yeni kasa almaktan çok daha doğru bir hareket bence. Ellerine sağlık. Kendi imkanlarınla, ve resimlerden göründüğü kadarıyla keyifle sana özgü bir kasa sahibi olmuşsun. Güzel günlerde kullan.

Yalnız benim anlamadığım konu, radyatör içerideki havayı alıp, dışarıya veriyor sanırım. Üstünü kapattığın için hava çıkışında veya girişinde problem olmuyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı