Cooler Master Masterbox Lite 5 500W vs 600W

Kasaya kötü derken ne düşündüğünüze bağlı asıl olması gereken önemli başlıca özellikleri bence güzel kasanın. Ancak PSU konusunda kötü ne deseniz destekleyebilirim. Deneyip gördüm bende.

Bu kasanın hava sirkülasyonu stok soğutucuyla overclock için yeterli gelmeyecektir. Ne kadar şık görüntüsü olsa bile tespitim bu yöndedir. TDP'si düşük çarpan kilitli Intel işlemcili sistemi olanlar düşünebilir.

PSU'ya neden kalitesiz dediniz onu anlamadım? Sebebini söylerseniz öğreneyim :D Ses diyorsanız kasa direk yanımda olmayacak zaten. Aşağıda olacak. 1 metra uzakta olacak kulağımdan PSU. Sesi de pek takan biri değilim açıkcası. Sesli kavramı da kişiden kişiye değişir. Zaten şu anki PC eski benim. Sesi geliyor bana direk. Ses beni rahatsız etmez pek, çok olmadığı sürece. Videolarını da izledim bugün pek sesli gelmedi bana? Sesliden kastınız nedir yazar mısınız? Sesten dolayı kalitesiz diyorsanız o pek sorun değil ama başka nedenleri varsa yazın lütfen.

PSU'ya neden kalitesiz dediniz onu anlamadım? Sebebini söylerseniz öğreneyim :D Ses diyorsanız kasa direk yanımda olmayacak zaten. Aşağıda olacak. 1 metra uzakta olacak kulağımdan PSU. Sesi de pek takan biri değilim açıkcası. Sesli kavramı da kişiden kişiye değişir. Zaten şu anki PC eski benim. Sesi geliyor bana direk. Ses beni rahatsız etmez pek, çok olmadığı sürece. Videolarını da izledim bugün pek sesli gelmedi bana? Sesliden kastınız nedir yazar mısınız? Sesten dolayı kalitesiz diyorsanız o pek sorun değil ama başka nedenleri varsa yazın lütfen.

Gürültüsü bitmiyor ben bi tarafını mouse padin köşesine koydum o gürültü gitti. Dediğim şekilde yoksa başka kasa al arkadaşlardan da tavsiye isteyerek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı