Cooler Master MasterCase Pro 3 Kullanıcı Yorumu

Merhaba,
Elinize sağlık çok güzel inceleme olmuş. Kasamızdan memnun olduğunuza da sevindik
Konuyu tekrar hortlatıyor gibi olacağım ama bulmuşken sorayım. Ben de bu kasayı kullanıyorum ve öndeki fanı arkadaşın dediği gibi bir üstüne takmayı düşünüyorum, aslında sıcaklık değerlerinde de bir sıkıntı yok memnunum sadece daha mantıklı geldiği için öyle yapmayı planlıyorum. Sorum şu kendi hali neden alta takılı HDD ve SSD'ye doğru üflüyor hemen bir üstüne takıp anakarta doğru hava vermek yerine alta takılmış, bir mantığı var mıdır? Merakımdan soruyorum

Ya bir kısmı içeri, bir kısmı HDD,ye üflüyor. 1 taşla 2 kuş. Ama ben hiç kullanmadım onları. Genede fark olacağını düşünüyorum.

Ya bir kısmı içeri, bir kısmı HDD,ye üflüyor. 1 taşla 2 kuş. Ama ben hiç kullanmadım onları. Genede fark olacağını düşünüyorum.
Bunun montajı için nasıl bir yol izlemek gerekli? Pek anlamıyorum bu işlerden. Öndeki filtreyi çıkarıp önden fanın vidalarını çıkarıp bir üste vidalayacağım, herhalde başka birşey yapmama gerek yok. Var ise bilgilendirirseniz sevinirim.

Önce ön ızgarayı çıkart. Daha sonra ön dış çerçeve kapağı çıkart. Orada 4 tane vida göreceksin. Onları gevşet ve öndeki fan yuvası elinde olacak. Ordan yerlerini değiştirebilirsin.

Merhabalar, bu kasa için bir kaç forumda kronik ısı problemi olduğu söylenmiş bu doğru mu? Mevcut kasamı sattığım için kasasız kaldım, bunu almayı planlıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

GTX 750Tİ ve İ7 6700+stok soğutucu kullanıyorum. İşlemcim en fazla 70-75, ekran kartım en fazla 62-63 derece. Ayrıca disklerim de 30 dereceyi geçmiyor. Bana kalırsa ısı sorunu vs. yok.

Kronik ısı problemi olan Master Lite 5 ve 3 modelidir. Ön üst ve arka tarafında bal peteği ızgara ile fanlar rahat şekilde hava alıyor.

Kullandığın fanlar ne ve memnun musun?

Evet kasadan çok memnunum. Kasa ile birlikte gelen fanları kullanmadım. 3 adet 12CM Xigmatek SC120 RGB model ve Dark RGB 2'li Fan Kiti olmak üzere 5 adet fan kullanıyorum. Gayet sessiz çalışıyorlar. Kasanın boş ağırlığı 9.1KG. Kalitesi burdan bile anlaşılıyor. Kablo gizlemesi harika. Şurası eksik diyemem. Tam bir mühendislik harikası. Yan pleksiyi mikrofiber bez dışında bir bezle silmediğiniz sürece sorun çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…