Cooler Master Mastergel Maker Testleri

Değerler O.C yapılmış bir işlemciye rağmen güzel gözüküyor. Sürerken akışkanlığı nasıldı? Birçok kişi bu seriyi bu yüzden beğenmemiş.
Ne çok akışkan, ne de çok katı. Çok rahat uyguladım. Şuan tarif edebildiğim tek şey, Nutella gibi diyebilirim. Hatta bir tık daha katı.

Şuan 4.48GHz'de kullanıyorum. Isı değerleri hemen hemen aynı diyebilirim.

Son düzenleme:
Doğru seçim yapmışsınız bu ürünü alarak.
Fiyatını yüksek bulup gereksiz diyenler oluyordu. Seninde gördüğün ve paylaştığın gibi ısı farkı değeri az olmuyor.
Ürün 48 saat sonra oluşan ısı sayesinde kıvamına tam gelemeye başlıyor. Bir hafta sonra ise ısı değeri 3 5 derece daha düşüş sağladığını gördüğüm.
Thermal Grizzly Kryonaut denemek için şuan bekliyorum. Güvenilir satıcı üzerinden almak için. Bir ay içerisinde bulamazsam yine tercihim bu ürün olacak.

Kesinlikle. 4.48GHz'de kullanıyorum ve oyunlarda yükte 65 derece üzerine çıkmıyor. Bench testlerinde ise 75-76 dereceyi geçmiyor.

@Cihat Uğurlu Komple soğutma sistemini yazarsanız daha iyi olur.
Haklısın, bayağı oldu bunu yapalı. O ara imzamda mevcuttu. Ekleyeyim.

İşlemci: i5 2500K
İşlemci soğutucu: be quiet! Pure Rock Kule Tipi 130W
Ekran Kartı: Zotac GTX760 AMP! 2GB GDDR5 256bit

Mastergel Maker kullanıcısıyım. Gerçekten efsane bir termal macun. Thermal Grizzly Adekste vardı benim satın aldığım zamanlar. Ondan sonra tedarikçileri çekildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…