Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik Klavye İncelemesi

Corsair K70 MK.2 listemin zirvesinde.
MK2 Rapidfire modelinin TR versiyonunu bulamadım. Ayrıca gözüme pek hitap etmiyor kendisi. Bulsam da alırmıydım bilmiyorum.
Alloy Elite RGB satın aldım. Her ne kadar US olsa da ilk yayınlandığında bu klavye benim olmalı dediğim bir klavye idi kendisi. 700TL verdim. Teşekkür ederim.

Güzel ülkem 1200 TL.
Fiyatı rekabet ettiği ürünlerden biraz düşük olsa piyasayı silip süpürebilir bir model. Fiyat geçmişine buradan bakabilirsin (Hepsiburada için) 550-600 TL arasına 3 kere düştü o fiyatlara yakalayan güzel fiyata çok güzel bir ürün satın aldılar

Son düzenleme:
Açıkçası tuş seslerinden şüphem var. Şuanda laptop klavyesi kullanıyorum ve çok sessiz. Çeşitli inceleme videolarından ses testini dinledim bana mı fazla geliyor yoksa olması gereken düzeyde mi bilemedim. Ama gerçekten güzel bir klavye.

Bende kullanıyorum. Bana göre gayet sessiz ama abanma durumunda ne olur bilemem

Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fakat daha ilk ayında "m" tuşunda problem çıkartmaya başladı. "m" tuşuna bazen iki sefer basıyor ve bu durum özellikle kod yazarken büyük sıkıntı yaşatıyor. Şu şartlarda bu paraları vererek aldığımız klavyelerde böyle problemler çıkmaması gerek. Bilek desteği rahat , tuş seside fazla değil bence ama bu sorundan dolayı pek memnun değilim. Ara sıra iki tane yazdığı için bir tane "m" harfini silmek zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:
Ürünü servise yollayın. Teknoloji şans işi hocam. Neye ne olacağı hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…