Cooler Master Masterkeys Pro L RGB vs HyperX Alloy FPS

Utku CESUR

Hectopat
Daha fazla  
CM mı HyperX mi konusunda kararsız kaldım. Ben CS-GO tarzı oyunları seviyorum klavyenin parası önemli değil ama bende biraz renk takıntısı var ne yapmalıyım ? Yardımcı olur musunuz ?Bir de mavi switchli klavyeler çok ses çıkarıyor mu ? Evde sadece ben yaşamadığım için sesten sıkıntı çıkar mı? 2 klavyenin altta switchleri farklı ama ben kırmızıyı da maviyi de bulurum internetten.

Klavyeler:

Cooler Master MasterKeys Pro L RGB LED Mekanik Cherry MX RED Fiyatı
HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı

Yardımcı olursanız teşekkürler.

@Barış Tolon

Son düzenleyen: Moderatör:
Sesten sıkıntı çıkar. Blue switch adeta bir daktilo. Önermem almanı. İki klavyenin de Brown, Red, Blue modelleri var. Red veya Brown almanı öneririm. Açıkçası tasarım açısından bence Alloy FPS daha iyi. RGB önemliyse CM alabilirsin ama.

RGB istiyorsan CM alabilirsin. Mavi switchler evet çok ses çıkarır.

Sesten sıkıntı çıkar. Blue switch adeta bir daktilo. Önermem almanı. İki klavyenin de Brown, Red, Blue modelleri var. Red veya Brown almanı öneririm. Açıkçası tasarım açısından bence Alloy FPS daha iyi. RGB önemliyse CM alabilirsin ama.
Teşekkürler RGB yani benim için önemli aslında herkes için önemli olmayabilir.

CM mı HyperX mi konusunda kararsız kaldım. Ben CS-GO tarzı oyunları seviyorum klavyenin parası önemli değil ama bende biraz renk takıntısı var ne yapmalıyım ? Yardımcı olur musunuz ?Bir de mavi switchli klavyeler çok ses çıkarıyor mu ? Evde sadece ben yaşamadığım için sesten sıkıntı çıkar mı? 2 klavyenin altta switchleri farklı ama ben kırmızıyı da maviyi de bulurum internetten.

Klavyeler:

@Barış Tolon
Selam, İstanbul'da mısınız?

Hayır Bursa'da yaşıyorum

Hangi switchleri tercih edersin?
red veya brown

Bursa'da mağazanız var mı

Klavyeler:

@Barış Tolon
@Barış Tolon bakar mısın

Hayır Bursa'da yaşıyorum

red veya brown

Bursa'da mağazanız var mı

@Barış Tolon bakar mısın
Bursa'da mekanik klavyelerimizi bulabileceğiniz bir mağazamız yok malesef. Reser bilgisayarda Devastator ve Masterkeys Lite modellerimiz mevcut.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı