Cooler Master MB511 Ses Çıkması

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Kasayı alalı bir hafta olmadı. Ön fan kısından ses geliyor ya da PSU'dan, normal mi yoksa değiştiriyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı alalı bir hafta olmadı. Ön fan kısından ses geliyor ya da PSU'dan, normal mi yoksa değiştiriyim mi?

Aynı sorun bende de var ön fanlardan 1 tanesi biraz yüksek sesle çalışıyor düzeltebilirsem sana da çözümü yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba yeni konu açmak istemedim.burdan sorunu sormak istiyorum sizlere cooler master mb511 650w+ kasam var yeni 1 aylık bir sistem topladım kasa ile birlikte gelen PSU sesli çalışıyor özellikle oyunlarda yük bindikçe ses çoğalıyor ince tiz bir ses var şimdi ben bunu garantiye göndermek istersem kasa ile birlikte mi ? Yoksa sadece PSU olarak mı gondermek zorundayım.

Arkadaşlar merhaba yeni konu açmak istemedim.burdan sorunu sormak istiyorum sizlere cooler master mb511 650w+ kasam var yeni 1 aylık bir sistem topladım kasa ile birlikte gelen PSU sesli çalışıyor özellikle oyunlarda yük bindikçe ses çoğalıyor ince tiz bir ses var şimdi ben bunu garantiye göndermek istersem kasa ile birlikte mi ? Yoksa sadece PSU olarak mı gondermek zorundayım.
QP'den aldım ben, PSU sorunu için göndermek istediğimde internet üzerinden yetkili biriyle görüştüm, kasayla beraber göndermem gerektiğini söylediler. En iyisi arayıp sorun nereden aldıysanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı