Cooler Master MB511 vs. Aerocool Airhawk Duo

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Merhaba, arkadaşlar. Vatan harici MB511'i PSU'suz satan yok. Vatan'da da stok kalmamış. Tek stok kalan mağazasından, başka bir ilden geçerken sizce ürünü alayım mı, ya da Teknobiyotik'ten Airhawk Duo'yu mu alayım? İkisinin de özellikleri çok hoşuma gidiyor.
Normalde bütçem 500. Bu kasalar için çok az esnetebiliyorum.

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😛.

Dosya Ekleri

• 15780742603201442368867.jpg
    15780742603201442368867.jpg
    719,9 KB · Görüntüleme: 237
Şahsi fikrim cooler master mb511 kendimde aynı kasayı kullanıyorum tavsiye ederim.
edit: size yakın mağazaya gidip ürünü sipariş edip parasını verirseniz sizin adınıza sipariş verdiğiniz mağazaya getiriyorlar diye biliyorum.

Yakındaki Vatan şubesine gidip kasayı isteyin. Büyük ihtimalle olan şubelerden getirtirler.
Getirtilmesi 1 ay diyorlar hocam. 1 hafta sonra il değişikliği yaparken alabilirim yalnız sıkıntı şu: Stok tek ve o gün alabileceğim son gün. 1 gün dahi geçirme şansım yok, sistemimi birleştirmem gerekiyor.
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 😛.
Rgb ve led çok kalite farkı var mı? @bskone
Beyler dediğim gibi, MB511'in stok tek ve alacağım gün son gülüm, ellerinde kalmamışsa çok büyük sıkıntı yaşarım.

MB511 Mesh çok iyi bir kasa. Bence hem kaliteli hem uzun ömürlü olmasının yanında, soğutma performansı çok iyi. 😉 İnşallah stokları tükenmez. Bu ay içinde bende almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı