Cooler Master MB511 vs. Aerocool Airhawk Duo

Getirtilmesi 1 ay diyorlar hocam. 1 hafta sonra il değişikliği yaparken alabilirim yalnız sıkıntı şu: Stok tek ve o gün alabileceğim son gün. 1 gün dahi geçirme şansım yok, sistemimi birleştirmem gerekiyor.

Rgb ve led çok kalite farkı var mı? @bskone
Beyler dediğim gibi, MB511'in stok tek ve alacağım gün son gülüm, ellerinde kalmamışsa çok büyük sıkıntı yaşarım.
Hocam ben rgb olan modelini kullanıyorum LED olan modelin ışıkları tam olarak nasıldır bilemem ama hava akışı çok iyi kasanın
IMG_20191231_233127.jpg

MB520 ve MB511'i kullanmış biri olarak %100 520 diyorum 511 kendi nezdimde kronik sorunlu.
Yalnız MB520 mesh panel değil ve biraz kapalı görünüyor önü. Ona rağmen havalandırması o kadar iyi mi sizce? Ayrıca kronik sıkıntısı nedir tam olarak?[
MB520 ve MB511'i kullanmış biri olarak %100 520 diyorum 511 kendi nezdimde kronik sorunlu.
Yalnız MB520 mesh panel değil ve biraz kapalı görünüyor önü. Ona rağmen havalandırması o kadar iyi mi sizce? Ayrıca kronik sıkıntısı nedir tam olarak?

MB511 kullanıyorum. Hava akışı gerçekten çok iyi. Yalnız fanlar molex bağlantısıyla PSU’ya bağlandığından son hızda dönüyor, bu da biraz ses yapıyor. Fan çoklayıcı ile anakarta takmak daha iyi olur. Bir de MB511’in 3 farklı modeli var, iki tanesinin camı temperli, biri ise pleksi cam. Temperli modellerden birini aldığınızdan emin olun, çok şık duruyor temperli cam ile. Çizilme ihtimali de yok hem. Cooler Master sitesinden hangi modelin temperli cam olduğuna bakmanız iyi olur. Sanırım MB511 LED olan model pleksi olan.

MB511 kullanıyorum. Hava akışı gerçekten çok iyi. Yalnız fanlar molex bağlantısıyla PSU’ya bağlandığından son hızda dönüyor, bu da biraz ses yapıyor. Fan çoklayıcı ile anakarta takmak daha iyi olur. Bir de MB511’in 3 farklı modeli var, iki tanesinin camı temperli, biri ise pleksi cam. Temperli modellerden birini aldığınızdan emin olun, çok şık duruyor temperli cam ile. Çizilme ihtimali de yok hem. Cooler Master sitesinden hangi modelin temperli cam olduğuna bakmanız iyi olur. Sanırım MB511 LED olan model pleksi olan.
Farklarını biliyorum fakat konuştum LED tükenmiş hocam. Pleksiyi almaya değer mi sizce, Aerocool'a şans vermeli miyim?

Sadece pleksi olan model kaldıysa pek önermem. Yalnız şu modeli de düşünebilirsiniz, bu temperli cam sanırım:

Bunun da görünüşü hoşuma gitmedi açıkçası. Benim attığım Aerocool kasa hakkında düşünceniz nedir ve Teknobiyotik'ten alınır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı