Cooler Master MB511 vs. Aerocool Airhawk Duo

Hocam 5700xt nitro ve ATX anakart mı kullanıyorsunuz, sığma durumunu da merak ettim de?
Aynen dediğiniz şekilde kullanıyorum kasa içi geniş şuan benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
IMG_20191217_202825.jpg
Gözüme ilk çarpan Noctua oldu 🤗.
Sistemi topladım OEM fan'ı takmadan gittim noctua aldım :)

Aynen dediğiniz şekilde kullanıyorum kasa içi geniş şuan benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
Eki Görüntüle 481706

Sistemi topladım OEM fan'ı takmadan gittim noctua aldım :)
Hocam siz ne diyorsunuz bu konuda? Sadece led ve akrilik panel olanı kalmış ellerinde. Attığım Aerocool modeline yönelmeli miyim alternatif olarak?

Bunun da görünüşü hoşuma gitmedi açıkçası. Benim attığım Aerocool kasa hakkında düşünceniz nedir ve Teknobiyotik'ten alınır mı?

Aerocool da güzel görünüyor, en azından önü de, üstü de mesh, iyi hava alacaktır. Sadece 20cm'lik fanlar düşündürüyor insanı, fanlar gürültülü çalışıyorsa değiştirmek istediğinizde her markanın 20cm'lik fanından bulamayabilirsiniz. Ben mesela MB511'in fanları söküp Noctua fanlar taktım 12cm'lik, Noctua'nın 20cm'lik fanı yok diye biliyorum.

Teknobiyotik'ten PSU aldım, bir sorun çıkmadı ama yine de bana çok güvenilir bir izlenim vermiyor. Sinerji, QP, İnventus bunlar daha güvenilir bence.

Hocam siz ne diyorsunuz bu konuda? Sadece led ve akrilik panel olanı kalmış ellerinde. Attığım Aerocool modeline yönelmeli miyim alternatif olarak?
Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta biz ne dersek diyelim kasayı kullanacak olan kişi sizsiniz gönlünüzden hangisi daha çok geçiyorsa onu seçin alın kullanın ileride durumunuz musayit olduğunda kasayı değiştirirsiniz 👍

Mb511 bende var bu kasanın RGB ile rainbow modu nasıl yapılıyor msi anakartım var mystic light programında bulamadım o modu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı