bskone
Hectopat
Daha fazla
Hocam siz ne diyorsunuz bu konuda? Sadece led ve akrilik panel olanı kalmış ellerinde. Attığım Aerocool modeline yönelmeli miyim alternatif olarak?Aynen dediğiniz şekilde kullanıyorum kasa içi geniş şuan benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
Eki Görüntüle 481706
Sistemi topladım OEM fan'ı takmadan gittim noctua aldım![]()
Bunun da görünüşü hoşuma gitmedi açıkçası. Benim attığım Aerocool kasa hakkında düşünceniz nedir ve Teknobiyotik'ten alınır mı?
Ne gibi aceba?511 kendi nezdimde kronik sorunlu
Bende arkadasima hediye ettim. Çok seviyordum.Sistemi topladım OEM fan'ı takmadan gittim Noctua aldım![]()
Açıkçası, kaba kasaları seviyorum ama merak ettiğim şu hocam: 20mm fanlardan dolayı çok mu sesli olur kasa?MB511 alırdım ben. Airhawk çok kaba duruyor. MB511 daha oturaklı ve şık gözüküyor.
Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta biz ne dersek diyelim kasayı kullanacak olan kişi sizsiniz gönlünüzden hangisi daha çok geçiyorsa onu seçin alın kullanın ileride durumunuz musayit olduğunda kasayı değiştirirsinizHocam siz ne diyorsunuz bu konuda? Sadece led ve akrilik panel olanı kalmış ellerinde. Attığım Aerocool modeline yönelmeli miyim alternatif olarak?
Kasayı kullananlara sormak lazım.Açıkçası, kaba kasaları seviyorum ama merak ettiğim şu hocam: 20mm fanlardan dolayı çok mu sesli olur kasa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.