Cooler Master MH650 vs Cloud Alpha

Yer
Liège
Daha fazla  
Meslek
Müh.

Son olarak ikisinden birini alacağım ancak kararsızım. Hangisi dersiniz?

Siparişi verdim hocam :) Müzik film için nasıl, oyun atmosferinde sesleri güzel veriyor mu?

Hayırlı olsun hocam :)
Müzik kulağım pek iyi değildir o yüzden müzikler hakkında yorum yapamayacağım ama oyunlarda ses kasma konusunda çok başarılı. 7.1 özelliğinden muazzam şeyler beklemeyin ama özellikle film izlerken farkı hissediyorsunuz. Zaten kulaklığın yazılımında da 3 adet profil bulunuyor. Film, müzik, oyun.

Müzik kulağım pek iyi değildir o yüzden müzikler hakkında yorum yapamayacağım ama oyunlarda ses kasma konusunda çok başarılı. 7.1 özelliğinden muazzam şeyler beklemeyin ama özellikle film izlerken farkı hissediyorsunuz. Zaten kulaklığın yazılımında da 3 adet profil bulunuyor. Film, müzik, oyun.

Bende düz kullanıcıyım :D. O yüzden öyle ahım şahım bir beklentim yok sadece kaliteli ses versin yeter. 3 adet profil olayı güzelmiş. Bekliyorum bakalım :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı