Cooler Master Mwe 850 Gold-V2 Alınır mı?

Detaylı bilgiye sahip değilim güç kaynakları hakkında. 750W ile 850W ikisi de Gold sertifika ama ne gibi farkları var aralarında? Thermaltake 750 olmasına rağmen, FPS ile aynı fiyatta neredeyse. Cooler Master'ın kapasitörleri diğer iki markanın modeline göre daha mı zayıf?

Detaylı bilgiye sahip değilim güç kaynakları hakkında. 750W ile 850W ikisi de Gold sertifika ama ne gibi farkları var aralarında? Thermaltake 750 olmasına rağmen, FPS ile aynı fiyatta neredeyse. Cooler Master'ın kapasitörleri diğer iki markanın modeline göre daha mı zayıf?

Fiyat her zaman özellik ve kalite dengesini sunmuyor. Özellikle Vatan'da satılan her ürün daha ucuza bile bulunabiliyor.
ThermalTake, FSP, Corsair RM serisi, Seasonic hepsi çok güzel PSU'lar bence, alanı üzeceğini sanmıyorum.
Bir de ThermalTake'in fanı 140MM, FSP ve diğerleri çoğu 120MM. Hangisi daha sesli ya da sessiz çalışır bilemedim.

Son düzenleme:
Anakartım ASUS B550 E gaming, 8+4 istiyor ama 8+8 daha ideal. Toughpower GF1 750W - TT Premium Edition Thermaltake ürününde 1x 4+4 CPU güç girişi bulunuyor yani 8+8 yok maalesef.

Böyle bir ürün buldum sizce bu nasıl? CX Series™ CX750F RGB — 750 Watt 80 Plus® Bronze Certified Fully Modular RGB PSU 4+4 8 Pin güç girişinden 2 adet var bu modelde. Bunun kapasitörleri kaliteli mi?

Kaliteli ve aynı zamanda 8+8 CPU güç girişi mevcut. Yaklaşık 1 hafta önce yanılmıyorsam stoklar da yoktu ancak şu an mecvut.
850 olarak düşünüyordum ama bazı modeller stokta yok o yüzden 750 Gold modellere yöneldim. Hemen yukarıda attığım Corsair model sizce kaliteli mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı