Cooler Master Mwe 850 Gold-V2 Alınır mı?

Corsair RM850 ben de çok aradım ama bulamadım. Thermaltake modeli 750W ama benim istediğim 850W ileriye yönelik bir model. Thermaltake ile FPS 850W model arasında pek fiyat farkı yok. Neden Thermaltake öneriliyor, bilgi verebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

750W gayet ileriye dönük olacaktır.
GF 1 daha iyi olduğu için önerdim.
İlla 850W olsun diyorsan bunu al.

Bütçe nedir?
O fiyata onu almaktansa biraz ekler bunu alırım.
Birisi 850W 80+Gold 1073TL, diğer ise 750W 80+Gold 1200TL.

Siz hangisini alırdınız ?

Corsair RM850 ben de çok aradım ama bulamadım. Thermaltake modeli 750W ama benim istediğim 850W ileriye yönelik bir model. Thermaltake ile FPS 850W model arasında pek fiyat farkı yok. Neden Thermaltake öneriliyor, bilgi verebilir misiniz?

Thermaltake'den ziyade, japon kapasitörlerin daha uzun ömürlü ve dayanıklı, kaliteli olduğu biliniyor. Daha çok japon kapasitörlü ürünler öneriliyor. Öyle olan ürünlere de firmalar genelde 10 yıl garanti veriyor. Daha ucuzu modeller iki yıl garantili onun üstündeki modeller 5 yıl, iyi modeller de 10 yıl garantili.

Cooler Master PSU'nun iç bileşeni kötü değil.
Firma kendi sitesinde bile kullandığı kapasitörü belirtmemiş, siz nereden biliyorsunuz?
@DIABLO36 750W az değil, RTX 3000 serisi ile kullanacaksanız. 850W ideal olur. Çok güç tüketiyor. Hatta Teknoseyir'de Murat Gamsız test esnasında 750W kullandığını ama anlık olarak çok güç çektiği için 750W ile bir sorun olmadı ama önerilen olarak 850W kullanmanız daha yerinde olur diyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı