Cooler Master PSU alınır mı?

özgür oktay

Hectopat
FSP ya da Corsair PSU'larından birini almayı düşünüyordum ama Cooler Master PSU'ların fiyatları bazı yerlerde daha uygun. Sizce Cooler Master PSU alınır mı? Güvenilir mi? Garantide, serviste bir problem yaşar mıyım? Bazı konularda PSU'nun ekran kartını besleyemediği gibisiden yorumlarla da karşılaştım.

Son düzenleme:
FSP ya da Corsair PSU'larından birini almayı düşünüyordum ama Cooler Master PSU'ların fiyatları bazı yerlerde daha uygun. Sizce Cooler Master PSU alınır mı? Güvenilir mi? Garantide, serviste bir problem yaşar mıyım?

850W Everest PSU vardı bende görünüşe bakılınca şahane ama RX 580 ekran kartını bile kaldıramıyordu traktör gibi ses geliyordu fanından.

Bende ikinci el olarak 650W Cooler Master PSU ile takas ettim şimdi Vega64 kullanıyorum hiçbir problemi yok kısacası alacaksan Cooler Master almaya bak.

Cooler Master ile Corsair bu işin üstadı sayılan firmalardır. Technopat yıllardan beri topladıkları sistemlerin çoğunda Cooler Master veya Corsair kullanıyor. Tavsiye ederim.

Bütçem 500 lira civari
MSI B450M'a Pro Max anakart
R5 3600 işlemci
MSI RX 5600XT Gaming X ekran kartı
2x8 RAM ve M.2 SSD almayı da düşünüyorum.
Kasanızda kaç adet fan var ve RGB mi?
Bütçem 500 lira civari
MSI B450M'a Pro Max anakart
R5 3600 işlemci
MSI RX 5600XT Gaming X ekran kartı
Thermaltake Litepower 450W yeter de artar bile. Boşuna fazladan para harcamayın.

Bütçem 500 lira civari.
MSI B450M'a Pro Max anakart.
R5 3600 işlemci.
MSI RX 5600XT Gaming X ekran kartı.

FSP'de alabilirsiniz Corsair kadar o da kaliteli ve sağlam marka ayrıca 500 TL ile 600W 80+ Bronze FSP PSU'lar var.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı