Ben daha 97 yi görmedim. Macunu yenilemezsem göreceğim galiba.6 Yıllık bilgisayarıma macun bakımı yapmadığım için işlemci 97 dereceyi görmüştü![]()
Ucuza bir fan önerir misiniz?Macun bakımını en son ne zaman yaptınız ve stok fan kullanmamaya çalışın.
Soğutucunun tırnaklarından birisi tam oturmuyordu sabah. Dediğiniz gibi olabilir. Ama fan sallanmıyor şuanSoğutucunu kontrol et, bazen soğutucuyu tutan tırnaklar kırık olabiliyor ve işlemciye tam basmayınca sıcaklık sorunları ortaya çıkıyor. Termal macununu da kontrol edin.
Bunu bulabildim.En son 4-5 yıl önce sürmüştüm sanırım macunu. İşlemciden kaynaklandığını düşündüm 2. el Q8400 almayı düşünüyordum.
Ben daha 97 yi görmedim. Macunu yenilemezsem göreceğim galiba.
Ucuza bir fan önerir misiniz?
Soğutucunun tırnaklarından birisi tam oturmuyordu sabah. Dediğiniz gibi olabilir. Ama fan sallanmıyor şuan
Anakartım overclock desteklemiyor. ECS G31T-M7 anakartım.Q8200 vardı bende iyidir overclockla kullanıyordum. Q8400 de iyidir sağlam işlemcidir.
Discord çok nadir açıyorum. Oynadığım oyunda zaten Witcher 1.Üstte arkadaşlar sebeplerini söylemiş. Ben de bir şey söyleyeyim madem. Oyun oynarken arkada Discord'u açık bırakma. Bırakırsan işlemci ısınır ve PC donmaya başlar. Core 2 Duo serisiyle oyun oynarken Discord kullanmak biraz zor bir iş. Örneğin LoL oynuyorsan oyundan konuş, bu sayede işlemci o kadar ısınmaz ve fazla kullanılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.