Çözüldü Core 2 Duo E7300 tabanlı PC Windows 8.1'de Kasıyor?

• Konuyu başlatan MY49
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 5.555
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle gerçekten temiz kurulum yapın ve usb belleği kontrol edin imkan varsa değiştirin. Diski format layın tamamen. @Silinen üye birader eline sağlık iyi yazmışsın W. 8.1 güzelliklerini :D

Öncelikle gerçekten temiz kurulum yapın ve usb belleği kontrol edin imkan varsa değiştirin. Diski format layın tamamen. @Silinen üye birader eline sağlık iyi yazmışsın W. 8.1 güzelliklerini :D
Kaç kez yaptım bu dediğinizi. Ancak sonuç yine aynı..

BIOS güncel görünüyor. Sosyalden temiz bir Windows 8.1 indirin ve temiz kurulum yapın. Sonrada beni etiketleyip son durumu bildirin.

BIOS güncel görünüyor. Sosyalden temiz bir Windows 8.1 indirin ve temiz kurulum yapın. Sonrada beni etiketleyip son durumu bildirin.
Peki. Çok teşekkür ederim desteğinizden dolayı. Sizler gibi ilgili kişiler çok çok önemli. :) Tekrar çok teşekkür ediyorum..

Bir de bana SSD önerebilir misiniz? 200 TL bütçem var. Bu bütçeye göre bir SSD önerirseniz sevinirim. Grafik ve web işlerimi halledecek bir SSD önerin lütfen.. :)

W. 8.1 kasmıyor mu grafik onla nasıl çalışacaksınız?

10 çıkınca tekrar 10 deneyin :D

Yanlış anladıysanız kusura bakmayın o anda sinirim bozulmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı