Core i5 4590 ve GTX 960 Tabanlı Sistem

Evet daha çok ısınıyor ve daha fazla elektrik tüketiyor.
Bu arada bir şey biliyorsan bunları da biliyorsundur.
Daha çok mu ısınıyor daha çok mu enerji tüketiyor? Sizin ısınma ve enerji tüketiminden kastınız 30 derece ve 190 W ise size laf anlatamayız. Sanki R9 285 Megawatt tüketiyorda daha çok enerji tüketiyor yazıyor sen R9 285'in enerji tüketimine bakıcağına evindeki diğer eşyalarının enerji tüketimine bak. Aradaki 60-70 W için çok enerji tüketiyor diyorsun iyi o zaman 60-70 W için git 150-200 TL fazla para ver.

Keşke öyle bir şey olsa. Sosyal Nvidia fanboyu dolu laf anlatmak gerçekten güc yaşlarıda küçük çoğunun ve kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorlar.

Technopat kanalı bir R9 285 vs GTX 960 videosu çeksede rahatlasak.

Aslında bunların hiç birine gerek yok. Phoenix in oblivion kasasını alman senin için daha iyi olacaktır hiç uğraşmazsın. zaten senin için test ediyolar hiç uğraşma toplamayla Tavsiyem PHOENIX oblivion

Aslında bunların hiç birine gerek yok. Phoenix in oblivion kasasını alman senin için daha iyi olacaktır hiç uğraşmazsın. zaten senin için test ediyolar hiç uğraşma toplamayla Tavsiyem PHOENIX oblivion
Oblivion 3500 Tl arkadaşın bütçesi 2500 Tl.

Arkadaşlar GTX 960'ı R9 285 fiyatına herkes zaten alabilir. Bu ülkede sadece Vatan Bilgisayar mı var yahu. Ben kendim 680 Liraya satın aldım EVGA GTX 960'ı. R9 285'te 680 TL idi. Ben GTX 960'ı tercih ettim. Sebebi ise oynacağım oyunlarda daha fazla FPS veriyor. Daha az güç çekiyor. Herkes ezberlemiş iyice GTX 960 fiyatını haketmiyor diye. Bende bu iki kartı herkes kendine göre karşılaştırabilir. Oynacağınız oyunlara göre alınmalı bence bu iki karttan biri.

Arkadaşlar GTX 960'ı R9 285 fiyatına herkes zaten alabilir. Bu ülkede sadece Vatan Bilgisayar mı var yahu. Ben kendim 680 Liraya satın aldım EVGA GTX 960'ı. R9 285'te 680 TL idi. Ben GTX 960'ı tercih ettim. Sebebi ise oynacağım oyunlarda daha fazla FPS veriyor. Daha az güç çekiyor. Herkes ezberlemiş iyice GTX 960 fiyatını haketmiyor diye. Bende bu iki kartı herkes kendine göre karşılaştırabilir. Oynacağınız oyunlara göre alınmalı bence bu iki karttan biri.
680 Tl ye nereden aldınız bir kanıt gösterirmisiniz ?

680 Tl ye nereden aldınız bir kanıt gösterirmisiniz ?

Yok kanıtım elimde faturam var sadece. İnternet cafeci arkadaşımın toptancısından satın aldım.
Faturası da babamın çantasında şifresini bilmiyorum onunda. Akşama doğru eklemeye çalışırım faturayı.
Ama defalarca Vatan Bilgisayar'da indirime girdi kendimde gördüm 700 TL'ydi bi ara hatta.

Girip en pahalı sitelerden fiyat alıp sonrada fiyatını hak etmiyor çok yanlış bir hareket. İnventus'ta şuanda EVGA GTX 960 885TL ona bakarsanız. Bu yüzden herkes oynayacağı oyuna ve yapacağı işe göre bu iki karttan birisini seçmeli. Bence R9 285 GTX 960'dan daha iyi bir kart değil. GTX 960'da keza öyle. Birbirleri sürekli geçtikleri şeyler var. Bu yüzden hangisi işinize yarıyorsa onu satın alın. Forumda şöyle bir içgüdü gelişmiş kim alacağı sisteme GTX 960 koysa direk biri atlayıp GTX 960 o fiyatı hak etmiyor R9 285 al diyor. Ben bu yüzden forumda konu açma gereği bile duymadım açıkçası.

Yok kanıtım elimde faturam var sadece. İnternet cafeci arkadaşımın toptancısından satın aldım.
Faturası da babamın çantasında şifresini bilmiyorum onunda. Akşama doğru eklemeye çalışırım faturayı.
Ama defalarca Vatan Bilgisayar'da indirime girdi kendimde gördüm 700 TL'ydi bi ara hatta.

Girip en pahalı sitelerden fiyat alıp sonrada fiyatını hak etmiyor çok yanlış bir hareket. İnventus'ta şuanda EVGA GTX 960 885TL ona bakarsanız. Bu yüzden herkes oynayacağı oyuna ve yapacağı işe göre bu iki karttan birisini seçmeli. Bence R9 285 GTX 960'dan daha iyi bir kart değil. GTX 960'da keza öyle. Birbirleri sürekli geçtikleri şeyler var. Bu yüzden hangisi işinize yarıyorsa onu satın alın. Forumda şöyle bir içgüdü gelişmiş kim alacağı sisteme GTX 960 koysa direk biri atlayıp GTX 960 o fiyatı hak etmiyor R9 285 al diyor. Ben bu yüzden forumda konu açma gereği bile duymadım açıkçası.
Hocam gerektiğinde bende 960 ı savunurum R9 285 alacaktım fakat ek PSU masrafı çıkacağı için vazgeçtim ve yazın GTX 960 alacağım. Parasını hak etmiyor denmesinin sebebi tek bir karta bakılması değildir 960 ın ortalama fiyatı 775 Tl R9 285 in ise ortalama fiyatı 685 tl.

Bu sistemi alabilirsiniz, Eksen Bilgisayar ' dan :
upload_2015-5-18_0-16-17.png

GTX 960 kartı gerçekten çok kısıldı, fakat diğer 2 GB VRAM sahibi kartlara oranla yine de yüksek FPS verebiliyor burada Maxwell mimarisinden söz ediyoruz :) İçiniz rahat alabilirsiniz ama ben üstüne biraz daha koyup 970 alacağım mesela.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı