Core i7 4770 K ve HD 7850 Sistem Toplama

ali cavit

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben Yeni bir sistem kuruyorum. Takdir edersinizki fiyatlardan dolayı tek tek alıyorum parçaları mesela her ay bir parça aldım sırada anakart ve ram kaldı sizce hangi anakarta hangi ram grubu daha iyi olur?

Sistemim şöyle

• İntel Core i7 4770 K
  • Asus HD 7850 2 GB DDR5
  • Cooler Master 1000 W Moduler Güç Kaynağı
  • Cooler Master HAF x 942 Kasa
  • Seagate 500 GB Sata 3 HDD

Almayı düşündüğüm daha doğrusu Beğendiğim Anakartlar;

Z97-PRO ve Z97-DELUXE

Sizce hangisi daha iyi performans açısından?

Ram olarak;

Kingston HyperX Beast 32GB(4x8GB) 2400MHz DDR3 Performans Ram

bu anakartlara bu Ram grubunu alsam uyumlu olur mu?

2400 OC yazıyor bu ne demek? Bu anakartla bu Ram çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun oynamak yerine bilgisayarda başka işlemler yapacaksan çok iyi bir sistem olmuş ama nadiren de olsa oyun oynamak istiyorum diyorsan çok çok dengesiz olmuş diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne açıdan dengesiz olmuş bi açıklayabilirmisiniz size zahmet dengesiz derken çok aşırı lüksmü olmuş yani.

32 GB Belleği ne yapacaksın hocam Render, video işleriyle uğraşıyor musun? Uğraşsaydınız ekran kartınız farklı olurdu (2x4) 8GB Bellek günümüz koşullarında fazlasıyla yeterli.

Türkiye şartlarında bilgisayar almak parça almak hele şuanda dolar 2.45 lerde gezerken çok zor ayrıca ddr 3 hd 4850 ekran kartından hd 7850 ekran kartına geçmek benim siyah beyaz televizyondan renkli televizyona geçmek gibi birşeydir.
Sizce 16 gb ram yeterli olurmu uzun yılllarca.

Eğer oyun içinse (senin benzetmen den yola çıkarak ) Renksiz tüplü ekrandan renkli tüplüye geçmişsin. Led ekrana ye geçmek varken. Tabiki 7850 güzel fakat i7 4770k alabilen kişi ekran kartınıda daha güncel daha iyi almalıydı.

2-3 Ayda bir parça alıyorum abi 2-3 sene idare etsinde sonrasına bakıcaz artık.
Peki sizce asus z97 deluxe anakart mı iyi yoksa z97 pro'mu hangisini tavsiye edersiniz.

2-3 Ayda bir parça alıyorum abi 2-3 sene idare etsinde sonrasına bakıcaz artık.
Peki sizce asus z97 deluxe anakart mı iyi yoksa z97 pro'mu hangisini tavsiye edersiniz.

Arkadaşlar Bu Anakartlardan hangisini tavsiye edersiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı