Core i7 4770 ve GTX 770 Sistem Toplama

DVD ve USB 3.0 olacak kasamda böylece işletim sistemini Win 7 64 bit yapabilirim değil mi ?


  • Oy verenlerin toplamı
    25

DoğukanUa08

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2014
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni bir sistem alacağım. 3.571 TL civarı bir şey tuttu. İlk önce değerli arkadaşlarımın ve Recep hocamın değerlerini bekliyorum. Bu alacağım sistemin yeni nesil oyunlarını ultrada açıcağını düşünüyorum. Sistemimi Vatan Computer'den alacağım belki Vatan Card ile indirimli fırsatları yakalarım. :)
Sistemim fotoda.

Kral sistem !!!.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
:) Yanıtınız için teşekkürler hocam, Win 8 daha kullanışlı ama sadece yeni oyunları açar diye biliyorum, mesela BF 3'ü açar mı Win 8 ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3500 TL'lik sisteme GTX 780 rahatça koyulur. İşlemci fazla abartıya kaçmış, zaten ileride Broadwell işlemciler çıkacak işlemciye fazla para yatırma. Z97 bir anakart almanı tavsiye ederim.
 
O sisteme Win 8 diyosunuz hocam. Teşekkürler yanıtınız için ama az önce cevap söylediğim gibi BF 3'ü filan açar mı? Amaç yeni oyunları oynamak ama meraktan soruyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işlemci olarak yeni mimari i7 işlemci hoşuma gitti o yüzden almak istedim. K serisi almıyacağım çünkü O.C yapmıyacağım. Ekran kartına GTX 780 alırım ama ben Asus kalitesinde bir ekran kartı almak istiyorum.

İşlemciyi k serisi almayacağım için Hr87 anakartın en iyisini aldım :)

O zaman Win 8 kuracağım yanıtınız için teşekkür ederim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1.1 kötülemeye çalışanlar. Korsan oyunu olup çalıştıramayan kullanıcılardır. Windows 8.1.1 bütün oyunları destekliyor. Hepsi bakkal sözleri. Efsane oldu onlar. :D
 
Metin hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Ben zaten oyunlarımı Playstore'den alıyorum. Bütün oyunları desteklemez diye benim kafamdan çıktı çünkü Win 8 yeni kuruldu diye.
O zaman Win 8 alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı