Corelli Dusty 3.2 vs Salcano NG 650

Astron

Decapat
Letgoda iki adet bisiklet gördüm. İkiside aynı fiyat. Birisi "Corelli Dusty 3.2", ikincisi "Salcano NG 650" İkiside Hidrolik disk frenli ön amortisörlü dağ bisikleti. Birincisi 24 Vites 29 jant diğeri 26 jant 21 Vites (sanırım), ben Corelli'yi almayı düşünüyorum. Sizce?

Benim bir arkadaşta NG 650 var 2 yıldır kullanıyor bir sorunu olmadı ama İki bisiklet de güzel hangisinin görünüşü hoşuna giderse al. (Boyun 175 den uzunsa 26 jant küçük gelir 29 jant al)

Benim bir arkadaşta NG 650 var 2 yıldır kullanıyor bir sorunu olmadı ama İki bisiklet de güzel hangisinin görünüşü hoşuna giderse al. (Boyun 175 den uzunsa 26 jant küçük gelir 29 jant al)
26 jant için boyuna uygun kadro bulabilir. Jant ile kadro ölçüsü farklı şeyler. Boyun uzun 26 jant bisiklet alma diye bir durum söz konusu olamaz.

26 jant için boyuna uygun kadro bulabilir. Jant ile kadro ölçüsü farklı şeyler. Boyun uzun 26 jant bisiklet alma diye bir durum söz konusu olamaz.
Boyum 1.75 fakat 26 jant bisiklette koltuğu direksyonu geçecek şekilde kaldırmak gerekiyor o yüzden 29 jant kafama yatıyor.

Benim bir arkadaşta NG 650 var 2 yıldır kullanıyor bir sorunu olmadı ama İki bisiklet de güzel hangisinin görünüşü hoşuna giderse al. (Boyun 175'ten uzunsa 26 jant küçük gelir 29 jant al)

Boyum tam 1.75 dusty 3.2 hoşuma gidiyor, corelliyi alacağım %80😱

Technopat Haberler

Geri
Yukarı