Corona (COVİD-19) gizleniyor olabilir mi ?

mustafa31232

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar, merak ettiğim bir soru var. Türkiye'de COVİD-19 virüsü tespit edilip gizleniyor olabilir mi ?
COVİD-19 virüsüne karşı Türkiye ne kadar ciddi (!) önlemler alıyor?

Dosya Ekleri

• images (36).jpeg
    images (36).jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 69
  • s-3d66dc4da5058aa09acf00e1fe53b0ef5578590e.jpg
    s-3d66dc4da5058aa09acf00e1fe53b0ef5578590e.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 68
Olsa bile saklanmalı insanlar 50 yıl sonra her yer yosun tutacak ardından arbaletli çeteler kavga edecek yağmalamalar yapılacak kısada TWD bekledikleri için gizlenmeli.

Olası. Her tarafta yüzlerce hastalık pörtlerken Türkiye kadar merkezi bir ülkede virüse sahip birinin olması işten bile değil bence. Evinde yatıp "Amaaan, sadece ateşim var." diyip önce ailesine, sonra da etrafındaki diğer kişilere bulaştıran insanlar da elbet vardır/olacaktır.

Türkiye'de gizlenmesine niye şaşıyorsunuz ki? Bu ülkede gizlenmeyen saklanmaya bir durum var mı?
Tren kazası araştırılsın. Ret.
Fetönün siyası ayağı araştırılsın. Ret.

Her şeyi güllük gülistanlık göstermekte bir numara değiller mi?

Yakında şu açıklamada gelir diye bekliyorum.
"Virüs mü? Bize bulaşmaz o. Biz Osmanlı torunuyuz." Ya da buna benzer bir açıklamayı A Haber'den bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de gizlenmesine niye şaşıyorsunuz ki? Bu ülkede gizlenmeyen saklanmaya bir durum var mı?
Tren kazası araştırılsın. Ret.
Fetönün siyası ayağı araştırılsın. Ret.

Her şeyi güllük gülistanlık göstermekte bir numara değiller mi?

Yakında şu açıklamada gelir diye bekliyorum.
"Virüs mü? Bize bulaşmaz o. Biz Osmanlı torunuyuz." Ya da buna benzer ir açıklamayı A Haber'den bekliyorum.
İşte bende bundan dolayı sordum. Halkı kandırmakla meşgul olan siyasetçiler.

Dünyanın dört bir yanında bu virüsün olması ve ülkemizde tek bir vaka dahi görülmemesi, kafalarda soru işaretleri bırakmıyor değil. Neyse ne diyorduk, eyyy corona!

Ey corona sen kimsin ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı