Corona (COVİD-19) gizleniyor olabilir mi ?

Dünyanın dört bir yanında bu virüsün olması ve ülkemizde tek bir vaka dahi görülmemesi, kafalarda soru işaretleri bırakmıyor değil. Neyse ne diyorduk, eyyy corona!
Bir tık ön yargılı bakıyoruz bence ben de pek memnun değilim şu an ki durumumuzdan da sıkı bir önlem almış olabiliriz ve henüz kimse de de vakaya rastlanmadığına göre birazcık yaygara yapmış gibi oluyorsunuz ve bence illaki ülkemizde de rastlanacak bu virüse. :)

Bir tık ön yargılı bakıyoruz bence ben de pek memnun değilim şu an ki durumumuzdan da sıkı bir önlem almış olabiliriz ve henüz kimse de de vakaya rastlanmadığına göre birazcık yaygara yapmış gibi oluyorsunuz ve bence illaki ülkemizde de rastlanacak bu virüse. :)
Dostum bu yaygara değil bence ülkemizin aldığı tek önlem sınırı kapatmak ve tamamen saçma şekilde sıcaklık ölçümü yapılması. Ya o normal denilen insan kuluçka dönemindeyse ?

Dostum bu yaygara değil bence ülkemizin aldığı tek önlem sınırı kapatmak ve tamamen saçma şekilde sıcaklık ölçümü yapılması. Ya o normal denilen insan kuluçka dönemindeyse ?
Zaten sağlık bakanı bununla ilgili açıklama yaptı hava alanına gelen yolcularda negatif çıktı ama 7 gün daha tutulacak kuluçka ihtimali göz önüne alınarak. Yanlış bir bilgi vermişim İran'dan gelen yolcular 14 gün gözlem altında tutulacakmış yanlış hatırlamışım.

Zaten sağlık bakanı bununla ilgili açıklama yaptı hava alanına gelen yolcularda negatif çıktı ama 7 gün daha tutulacak kuluçka ihtimali göz önüne alınarak. Yanlış bir bilgi vermişim İran'dan gelen yolcular 14 gün gözlem altında tutulacakmış yanlış hatırlamışım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben türkiye'ye corona virüs gelmesini istemem lakin geldiğinde de saklanıyorsa şayet o zaman coronayı hak ettik demektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben türkiye'ye corona virüs gelmesini istemem lakin geldiğinde de saklanıyorsa şayet o zaman coronayı hak ettik demektir.

Video kesinlik belirtiyor mu bilmiyorum diğer vakalar normal karantinaya alınmış ama şu tır şoförleri ile alakalı hiç bir haber görmedim eğer böyle bir şey var saklanıyorsa ki neden saklansın elbet ortaya çıkacaktır.
Eğer böyle bir haber doğru olsaydı çoktan muhalefet kanalları bunun haberini yapmış olacaktı. Hele ki Fatih Portakal'dan kaçmaz yani bu adam bir tek tarafsız yayın yapmaya çalışıyor ki bu kanallarda bile saklanıyorsa durum vahimdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı