Coronavirüs için endişelenmeli miyiz?

Siz bunun cidden durdurulmak istediğinimi düşünüyorsunuz? Sanırım sizin dünya devi olan devletlerin dünya nüfusunu 500 milyona düşürme planından haberiniz yok. Zamanında bilime dair bişey yokken bile ölümsüzlüğü Hz. Lokman buluyor şimdimi bulunamayacak? Dostum CoronaVirüs'ün tedavisi bulunmuştur bile buna emin olabilirsin. Ama şimdi bu virüsün tedavisini bulduk demezler. Diyen olursa bile anında indirirler. Planlı olarak bu kadar kişi öldürülürmü demeyin çünkü Çin Halk Cumhuriyeti suçu günahı olmadığı halde Doğu Türkistan'a neler yapıyor hepimiz görüyoruz.
Ölümsüzlük iksirini bulup köprüden geçerken düşüren Lokman mı? Sonra da formülü unutmuş da yapamamış bir daha. Bunlara inanan Peter Pan'a falan da inansın.
 
Ölümsüzlük iksirini bulup köprüden geçerken düşüren Lokman mı? Sonra da formülü unutmuş da yapamamış bir daha. Bunlara inanan Peter Pan'a falan da inansın.
Kuran'da adı geçen birine askerlik arkadaşınmış gibi hitap etmenden seni ne kadar ciddiye almamız gerektiği anlaşılıyor zaten.
 
Senin bir suçun yok moderetörler adaletsiz davranıyor.
Evet bazı cezalar çok komik gelebiliyor. Ben de virgülden noktadan ''cevap bekleyen'' veya ''cevap beklenilen'' konulardan 1 er gün yazamama cezaları aldım. Özellikle moderatör arkadaşımızın hataları görüp düzeltmesi ve ardından yine ceza yazması biraz trajikomik. Hata varsa bir uyarı mesajı gönder '' mesajınız yazım hatası yüzünden yayınlanmadı tekrar deneyin '' ama uzaklaştırma bana göre saçma. Sonuçta buraya kayıt olan herkes büyükşehirlerde mühendislik doktorluk okumuyor, çoban arkadaşımız da var çiftçi arkadaşımız da var.

Ana konuya dönecek olursak, bu illet er yada geç memleketimize gelecek. Kendi kendimize tedbirler almalıyız. Çoğu arkadaş zaten yazmış (el temizliği, temas kurmama vs.) tekrar tekrar yazıp laf salatası yapmanın anlamı yok. Ben şundan korkuyorum,bu işi fırsata çevirecek olan ilaç firmalarının gereksiz ve yetersiz ilaçları tedavi diye milyon paralara bize satması ve aslında bu ilaçların da tıpkı domuz gribi aşısı gibi şüpheli olması.
 
Kuran'da adı geçen birine askerlik arkadaşınmış gibi hitap etmenden seni ne kadar ciddiye almamız anlaşılıyor zaten.
Sana göre kutsal kitap bana göre Arap masalı. Konuyu dine bağlatmayın yine. Adamın adı Lokman değil mi arkadaş sorun nedir anlamadım.

Corona virüsü için endişelenmemiz gerektiğini düşünmüyorum. Çok çok daha büyük sorunlarla karşılaştık. Bu diğerleri kadar etki etmez muhtemelen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı