Corsair AF120 vs Arctic P12

RGB isteseydiniz Corsair iyi bir seçenek olurdu.

Yok hocam RGB'ye para vermek istemiyorum. :)
P14 kasanın ön kısmına gelecek galiba. Öyle ise iyi olur.

Aynen o şekilde yapacağım, neredeyse aynı ücrete denk geliyor çok da fark yok.

Bu yükseklik ile Pull-push sığmaz ancak pek gerek olduğunu da düşünmüyorum.

Evet zaten çok da ısınmasından şikayetçi değilim işlemcimin, 3470 bir emektar. :D

O zaman hayırlı olsun demek düşüyor. Geçen seferki gibi hep %100'de tutmayın bu arada.

Teşekkür ederim. Egzoz ve ön panellerdeki fanlar %100 olacak maalesef. Sizce bunları nasıl kontrol edebilirim? Ekran kartında 2 adet 4 pinlik çıkış var oradan kontrol edebiliyorum fakat yaptığım ayar 2 çıkış için de geçerli oluyor.
Yani A çıkışını radyatöre, B çıkışını ön-arka fanlara bağlayabilirim yalnız radyatör'ü kapalı tutuyorum genellikle, bu durumda diğer fanlar da kapalı olması sıkıntıya düşürür kasayı.

Keşke A ve B çıkışlarını tek tek kontrol edebileceğim bir sistem olsaydı ama yok.

Anakart üstünde hiç çıkış yok mu? Belki çoklayıcı takılabilir.

İşlemci ve SYS fan şeklinde çıkış var. İşlemci kısmına pompayı bağladım orası %100 çalışıyor. SYS boş, oraya bir şey takmadım. Ama orası sanırım arızalı çünkü bağladığım fanın hızı otomatik dengelenmiyor, sürekli %100 hızda çalışıyor. 3 Pin var bu arada.

SYS kısmına pompayı bağlasam, işlemci için çıkış var 4 pin. Buna da fanları bağlasam %50 hızına ayarlasam aslında çok daha iyi olur, bir de çoklayıcı alacağım bunların yanına ya da kendim yapacağım. Arduino dişi-erkek jumper kabloları var zaten.

Proje çizilmiş, ECS anakart adamı mühendis yapmış.

Hocam sondaki yazdığım mesaj nedense Efe Aydal'ın dolar düşürme tekniğini hatırlattı.
Bugün sipariş vereceğim 3 adet P12, 2 adet P14 şeklinde.
Her şey için teşekkür ederim, sağlıcakla kalın. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı