Corsair H115I Platinum soğutma alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar Ryzen 5 3600 için sıvı soğutucu arıyorum kasam xigmatec cocpit mesh. Bütçem: 1500TL. RGB olabilir çünkü kasamın tüm bileşenleri RGB ve yeni bir masa yaptırdım odam için göze daha hoş gelmesi açısından ama tabii ki önceliğim çok iyi bir soğutma. Bu bütçeye Corsair Hydro serisi™ H115I Platinum RGB LED sıvı soğutma düşünüyorum. Sizce nasıldır altarnetif olarak ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla overkill kaçar. Onun yerine Dark X124 al o bile yeter, ama dersen ki o da çok ucuz olmaz mı o zaman Cooler Master MA610P gibi RGB bir hava soğutma al, işini tepe tepe görecektir. 1300 liralık işlemciye 1000+ liralık soğutucuya hiç gerek yok, dediğim gibi bence MA610P bile fazla ama seçim senin.

Arkadaşım kullanıyor bu sıvı soğutmayı R9 3900X ile birlikte aşırı memnun. Oyunlarda daha 35 dereceyi geçmedi. İşlemciyi yoran CS'de falan 32-34 derece arası bu yazın sıcağında.

Fazla overkill kaçar. Onun yerine Dark X124 al o bile yeter, ama dersen ki o da çok ucuz olmaz mı o zaman Cooler Master MA610P gibi RGB bir hava soğutma al, işini tepe tepe görecektir. 1300 liralık işlemciye 1000+ liralık soğutucuya hiç gerek yok, dediğim gibi bence MA610P bile fazla ama seçim senin.
Haklisin aslında ama yeni gelicek ryzen serilerini bekliyorum hatta r7 3950x e bile suan upgrade etme ihtimalim var bu sebeple sogutucumu ileriye donuk uzun yillar kullanabileceğim birsey secmek istiyorum.

O zaman bence birazcık daha bütçe zorlayıp H150i gibi 360'lık radyatörü olan bir AIO veya custom sıvı soğutma kurmanı öneririm.
Kasamda 360 radyator destegi var yaziyor fakat on taraftaki plaketden dolayi sigacagini sanmiyorum. Bugun vatandan kasayi goturup denemelerini rica edicem uyarsa eger senin gibi düşünüyorum ben de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı