Corsair HS35 Kulaklık Alınır mı?

Bütçe
300
Makaleler
2
Rampage RM-K7 kulaklığım 1,5 yılın ardından hakkın rahmetine kavuştu. 300 TL bütçem var beni uzun süre götürebilecek, kaliteli, mümkünse Jak girişli (kasamda 2 USB girişi var ve kulaklık ile sadece bir başka şey takılabiliyor), kontrol tuşları olan ve milrofonu çıkarılabilen (bu ikisi önemli değil) bir kulaklı arıyorum. Corsair HS-35 hepsini karşılıyor fakat bir sorunu var kulaklık 7.1 değilmiş. Bn vaktimin çoğunu FPS oynarak geçirmem, hatta son 1 ayda toplam 3-4 saat oynamışımdır en fazla. Ama ileride başka oyunlara başlayabilirim. Steoro kulaklık ile ses kasılabilir mi? Önceki Rampage kulaklığım 7.1 idi gayet rahat ses kasabiliyordum. Dediğim gibi vaktimin en fazla %25-30’unu FPS oynarak geçireceğim ama ses kasmak önemli tabii ki.

Windows Sonic teknolojisi 7.1 özelliğini sağlıyor zaten. Ben kullanıyorum. Ses kasma konusunda bir kere bile yanılmadım.
Alınır ama siyahını alın, siyahın içinden PC için dönüştürücü çıkıyor diğerlerinde çıkmıyor.
Peki rahatlık konusunda sorun yaşar mıyım? Başka bir konuda adam 3-4 saat kullanınca kulaklarım yara oluyor demiş.

Peki bu fiyat bandında rahat kulaklı önerir misiniz? @RPM attığı kulaklık güzele benziyor fakat mümkünse jak girişli almak istiyorum.
Neden jak girişli istiyorsunuz? USB ses kartının olması, anakartınızdaki ses yongası kötüyse işinize gelir. :D

Bütçen 400 olabiliyorsa bunu öneririm:

Alınır ama siyahını alın, siyahın içinden PC için dönüştürücü çıkıyor diğerlerinde çıkmıyor.

İncehesap'tan kırmızı rengi sipariş verdim ve dönüştürücü çıktı. Bir arkadaşa da yeşilde çıkmıştı. Muhtemelen arkadaşa da çıkar ama riske girmeye gerek yok bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı