Corsair HS35 plastiği kırılması kullanıcı hatası mı?

Aynı kulaklıktan bende de var. Bu tarz bir sorun yaşarsam diye mesajım bulunsun.
inşallah gerek kalmaz. 😔
İleride fatura isteyecekleri için fatura kimin adınaysa (galiba kardeşinizin) onun adına gönderin. Subject kısmına örnek olarak "My headset is broken" yazabilirsiniz. Description kısmına ürünün son halinin fotolarını ekte belirtebilirsiniz.
Teşekkür ederim

Biraz önce HS35 siparişi verdim. Kulaklığı artı ve eksi yönleriyle yorumlarmısın rica etsem. Özellikle rahatlık konusunda nasıl çok merak ediyorum.

Biraz önce HS35 siparişi verdim. Kulaklığı artı ve eksi yönleriyle yorumlar mısın rica etsem. Özellikle rahatlık konusunda nasıl çok merak ediyorum.

Harika bir kulaklık, ben biraz (aslında bayağı bayağı) takıntılı bir insanım. Buna rağmen kulaklığın rahatlığı harika. Ses kalitesi, basları harika veriyor, patlama sesleri, ses kasarkenki adım sesleri ve bas ağırlıklı müzikler harika; sadece ince seslerde (tiz deniyor sanırsam) ortalama. Kötü değil kesinlikle, baslar o kadar muhteşem ki kulaklık kendi çıtasını çok yükseğe koyduğundan tizleri eleştirebiliyorum.

Harika bir kulaklık, ben biraz (aslında bayağı bayağı) takıntılı bir insanım. Buna rağmen kulaklığın rahatlığı harika. Ses kalitesi, basları harika veriyor, patlama sesleri, ses kasarkenki adım sesleri ve bas ağırlıklı müzikler harika; sadece ince seslerde (tiz deniyor sanırsam) ortalama. Kötü değil kesinlikle, baslar o kadar muhteşem ki kulaklık kendi çıtasını çok yükseğe koyduğundan tizleri eleştirebiliyorum.

Yorumun için teşekkürler. Benim de kargom yolda. Bakalım inşallah senin memnun kaldığın kadar bende memnun olurum.

Konuyu "hortlatıyorum" ama benim HS35'im de kırıldı. Gerçekten çok üzüldüm çünkü yeni kulaklık alırsam daha iyisini almam lazım, takıntım var bu konuda. Ama almam çok zor şu anki şartlarda... Dediklerine harfiyen katılıyorum, kulaklıkla bağ kurmuştum resmen... Kırıldı. ☹️

RMA hizmetine başvuracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı