Corsair HS55 vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
1500
Evet. Aynısı gibi. Cloud 2 var bende de. Ama Kingston versiyonu bulursanız ikinci el onu alın. Çok kullanılmış olur fakat ses kalitesi de daha iyi malzeme de.

Hocam kulaklık 5 yaşında ondan 2. el sıkıntı o zaman v2X düşünüyorumda hiç rahat durmuyor ondan farklı seçeneklere bakıyorum HS55 nasıldır.

Sağ sol dengesi bozuk Arctis Prime'ın.
Değil. Abartılıyor. Bir süre deneyimledim. Böyle bir sorunun olduğundan haberim bile yoktu.

Arctis 9 ile aynı sürücüleri kullanıyor ve Hi Fi. Daha iyisi olamazdı.

Siz ne önerirsiniz hocam Max 1500'e bir de şunu eklemeliyim CS 2 de iyi ses kasmam lazım Gamepower Medusa'dan iyi bir şey arıyorum.
Medusa'dan neye geçerseniz daha iyi olur zaten.

Değil. Abartılıyor. Bir süre deneyimledim. Böyle bir sorunun olduğundan haberim bile yoktu.

Arctis 9 ile aynı sürücüleri kullanıyor ve Hi-Fi. Daha iyisi olamazdı.

Medusa'dan neye geçerseniz daha iyi olur zaten.

BlackShark V2 X alabilirsiniz.

Hocam çok uğraştırdım sizi fakat nova 1 kötü müdür çünkü çok rahat duruyor kötü ise yarın v2X sipariş edeceğim.

Cloud 2 ve Cloud Core arasındaki en büyük ve tek fark Core'nin biraz daha küçük olmasıdır 1 kademe olarak düşünebilirsin bu oranı bir sıkıntı çıkarmaz oda. Onun dışında Core veya Cloud 2 haricinde Hi-Fi ses desteği sunan başka bir kulaklık yok Cloud 2 mi satıp tekrar sıfır almak istediğimde ise daha yeni sattım yine Cloud 2 aldım Amazon'dan ses düzeylerinde hiçbir değişim yok aynı mükemmellikte devam ediyor HS 80 özellikle berbat Corsair HS serisi kulaklık kullandım bundan daha önce de HS 50 cidden berbat ötesiydi Void Elite alınır ama kulaklığın kafaya oturma olayı yok daha çok askıda kalıyor gibi v2X tercih edilebilir ama Core ile aynı fiayatta ise asla alınmaz ohm değerleri 2X daha iyi Core'nin natural ses konusunda şu an Cloud 2 veya Core'nin yanına yaklaşa bilen yok aynı şekilde tizleri onun kadar iyi alabilen de yok

Cloud 2 ve Cloud Core arasındaki en büyük ve tek fark Core'nin biraz daha küçük olmasıdır 1 kademe olarak düşünebilirsin bu oranı bir sıkıntı çıkarmaz oda. Onun dışında Core veya Cloud 2 haricinde Hi-Fi ses desteği sunan başka bir kulaklık yok Cloud 2 mi satıp tekrar sıfır almak istediğimde ise daha yeni sattım yine Cloud 2 aldım Amazon'dan ses düzeylerinde hiçbir değişim yok aynı mükemmellikte devam ediyor HS 80 özellikle berbat Corsair HS serisi kulaklık kullandım bundan daha önce de HS 50 cidden berbat ötesiydi Void Elite alınır ama kulaklığın kafaya oturma olayı yok daha çok askıda kalıyor gibi v2X tercih edilebilir ama Core ile aynı fiayatta ise asla alınmaz ohm değerleri 2X daha iyi Core'nin natural ses konusunda şu an Cloud 2 veya Core'nin yanına yaklaşa bilen yok aynı şekilde tizleri onun kadar iyi alabilen de yok.

Hocam çok teşekkürler ama son dediğinizi anlamadım yani Core mu alayım v2X mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı