Corsair HS55 vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
1500
Anakartınızın modeline bakın eğer fena olmayan bir ses kartı sunduk diyorsa Core düz bir ses kartı varsa Cloud 2 alabilirsiniz Cloud 2'nin ses kartı extra olarak EQ ayarı geçirip CS gibi oyunlarda özellikle çıt seslerini daha iyi alması için EQ ayarlı yollanıyor ses karından direk PC'ye takılan Cloud 2 veya Cloud Core aynı sesi verir ayrıca Cloud 2'nin ses kartını çıkarırsanız oyunlarda daha - yersiniz ama müzik olarak daha + bir EQ ayarı ile karşılaşabilirsiniz dediğim gibi ses kartı direk CS de ki kutu kum taş gibi rakibin tam olarak nereye zıpladığını nerede yürüdüğünü ayırt etmeniz için ayarlanmıştır

Anakartınızın modeline bakın eğer fena olmayan bir ses kartı sunduk diyorsa Core düz bir ses kartı varsa Cloud 2 alabilirsiniz Cloud 2'nin ses kartı extra olarak EQ ayarı geçirip CS gibi oyunlarda özellikle çıt seslerini daha iyi alması için EQ ayarlı yollanıyor ses karından direk PC'ye takılan Cloud 2 veya Cloud Core aynı sesi verir ayrıca Cloud 2'nin ses kartını çıkarırsanız oyunlarda daha - yersiniz ama müzik olarak daha + bir EQ ayarı ile karşılaşabilirsiniz dediğim gibi ses kartı direk CS de ki kutu kum taş gibi rakibin tam olarak nereye zıpladığını nerede yürüdüğünü ayırt etmeniz için ayarlanmıştır.

Hocam çok yardımcı oluyorsunuzda Cloud 2 pahalı Core da iyi mi kötümü çözemedim v2X e göre ana kartım H510mh iyi midir ses kartı anlamıyorum ben ses kartından vs.

Hocam çok yardımcı oluyorsunuzda Cloud 2 pahalı Core da iyi mi kötümü çözemedim v2X e göre ana kartım H510mh iyi midir ses kartı anlamıyorum ben ses kartından vs.
beklersen cloud 2 senin için daha iyi olur gibi. kasım ayı için.
özetliyorum yazdıklarımı cloud 2 ve core aynı sadece core biraz daha küçük.
cloud 2 den ses kartı cloud core den de ses kartı çıkıyor ama bazılarından da çıkmıyor.
farkları bunlar.

Beklersen Cloud 2 senin için daha iyi olur gibi. Kasım ayı için.
Özetliyorum yazdıklarımı Cloud 2 ve Core aynı sadece Core biraz daha küçük.
Cloud 2'den ses kartı Cloud Core'den de ses kartı çıkıyor ama bazılarından da çıkmıyor.
Farkları bunlar.

Siz bilgilisiniz sanırım o zaman bir CS oyuncusu olarak V2 X mi alayım Core mu v2X hakkında bir şey söylemedinde ayrıca daha ekleyemem maalesef bütçem bu.

Son düzenleme:
Üst modeli,
7.1 sanal çevresel ses özelliği.
Mikrofonu biraz daha iyi.
Daha çok yazılımsal farklar var.

Peki teşekkürler bu arada ben uzun kullanımlarda kafamı ağrıtmaz değil mi kullanıyor musunuz yeri geliyor 8-10 saat aralıksız oynuyorum.

Bu üründe kafamı kurcalıyor fnatic olduğundan güven veriyor ama Cloud 2'den iyi midir bilemedim klavyesini kullanıyorum iyi de kulaklığı nasıl acaba?
Amazon.com.tr

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı