Corsair HS55 vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
1500
Anladım hocam şu an bende Gamepower Medusa kullanıyorum buna geçersem ses kasama performansımda artış kesin olur mu acaba?

Bir de ben sizin önerilerinizle bunun klavyesini almıştım kulaklığıda iyi midir acaba ya bu ya da Prime arasında kaldım.
REACT modeli hakkında pek bir bilgim yok fakat Cloud 2 gibi diyorlar. Prime alın. Artış olur.

React modeli hakkında pek bir bilgim yok fakat Cloud 2 gibi diyorlar. Prime alın. Artış olur.

Hocam Arctis 3 nasıldır şehrimde 1000 TL'ye buldum.

1694337526831.png

Model bu.

@fatogg001 bir yerde önermişsinizde bu model iyi midir?

Son düzenleme:
Hocam 1000 TL'ye bulduysan direk al düşünmeden.

Hocam ses kasmak için ideal midir Cloud'e Core ile arada kaldım.

@Prime777 benim bütçem 2300 çok öneri geldi de kafam çok allak bullak oldu siz ne önerirsiniz? Cloud 2 denedim kulaklıkta dip ses problemi var iade ettim başka sorunuda vardı çok eski bir model diye bayağı problemli galiba.

Bu nasıldır.

@Xantern hocam kafam çok karışık bir el atsanız çok iyi olur o kadar öneri geldide tam yarımcı olan bulamadım.

Son düzenleme:
@emirhannk ne aldın? Lütfen HS55 aldım de, deneyimini dinlemek isterim bende alacağım.

Hocam bütçeyi biraz mı desem, ne desem bayağı aşıp Arctis 7+ aldım.

Berbat bir seri HS serisi keslinlikle önermem.

Hocam siz Cloud 2 övüyordunuz oda berbat çıktı. Neredeyse 3 ürünün 2'si dip ses Cloud 2 de.

Niye hocam? HS55 Wireless gayet uygun görünüyor, dip ses dışında ama o da sorun yaratmıyor.

Media marktda deneyimlediğim ve en beğendiğim 2 kulaklık oldu 1'i Arctis 7+ diğeri ise Razer Barracuda X di hocam ve almışken en kalitelisini alayım dediğim için Arctis 7+ aldım. Eğer Arctis 7+ ye bütçe yetmeseydi kesinlikle Barracuda X alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı