Corsair HS55 vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
1500
Peki teşekkürler bu arada ben uzun kullanımlarda kafamı ağrıtmaz değil mi kullanıyor musunuz yeri geliyor 8-10 saat aralıksız oynuyorum.

Bu üründe kafamı kurcalıyor fnatic olduğundan güven veriyor ama Cloud 2'den iyi midir bilemedim klavyesini kullanıyorum iyi de kulaklığı nasıl acaba?
Amazon.com.tr
fnatic daha çok fiyat performans gibi Cloud 2'ye göre

-Ses frekansı fnatic'in daha yüksek 20hz- 45khz
Cloud ise 15hz-25khz

-Mikrofon için ise cloud daha iyi
Cloud 2 gürültü önleyici mikrofona sahip

-Rahatlık için cloud daha konforlu diye bilirim
Ama kesin konuşamam fnatic'i kullanmadım

Sana kalmış açıkçası

Fnatic daha çok fiyat performans gibi Cloud 2'ye göre.

-Ses frekansı Fnatic'in daha yüksek 20Hz- 45KHz.
Cloud ise 15HZ-25KHz

-Mikrofon için ise Cloud daha iyi.
Gürültü önleyici mikrofona sahip.

-Rahatlık için Cloud daha konforlu diyebilirim.
Ama kesin konuşamam Fnatic'i kullanmadım.

Sana kalmış açıkçası.

1800 TL vermişken 2200 de verirm siz olsanız hangisini seçerdiniz sırf klavyemle takım olsun diye kulaklığınıda seçmem saçma olur hangisi daha iyi sizce ben Discord'da çok takılıyorum ve sadece CS oynuyorum hangisi iyi olur ki çok seçenek var ne yapacağımı bulamadım.

CS için HyperX diyorum susuyorum

Ses kartı alırsanız ileride Arctis Prime. Almazsanız yine Arctis Prime.

Eğer ses kartı almazsam gene ses kasabilir miyim şart mı ses kartı kafam çok allak bullak oldu bir yardım etseniz çok iyi olur klavye alırkende sizin yardımınızla almıştım diye hatırlıyorum.

Ana kartım: Gigabyte H510M-H

Eğer ses kartı almazsam gene ses kasabilir miyim şart mı ses kartı kafam çok allak bullak oldu bir yardım etseniz çok iyi olur klavye alırkende sizin yardımınızla almıştım diye hatırlıyorum.

Ana kartım: Gigabyte H510M-H
Ses kartı şart değil. Ama alırsanız 5000 TL'lik kulaklık gibi hissiyatı oluyor diyorlar. Modeller hakkında pek bir bilgim yok ben ses kartsız kullandım öyle bile güzeldi.

Ses kartı şart değil. Ama alırsanız 5000 TL'lik kulaklık gibi hissiyatı oluyor diyorlar. Modeller hakkında pek bir bilgim yok ben ses kartsız kullandım öyle bile güzeldi.

Anladım hocam peki HyperX Cloud 2 nasıldır CS oynayan arkadaşlarım çok iyi ses kasıyorda bu ondan daha iyi performans verir mi sadece CS oynuyorum.

1694278233030.png

Şöylede bir yorum gördüm mikrofonu nasıldı.

CS ses motoru güzel zaten. Ergonomiye bağlı bir şey CS ama malzeme kalitesi gibi şeyler açısından Prime.

Anladım hocam şu an bende Gamepower Medusa kullanıyorum buna geçersem ses kasama performansımda artış kesin olur mu acaba?

CS ses motoru güzel zaten. Ergonomiye bağlı bir şey CS ama malzeme kalitesi gibi şeyler açısından Prime.

Bir de ben sizin önerilerinizle bunun klavyesini almıştım kulaklığıda iyi midir acaba ya bu ya da Prime arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı