Corsair HS55 vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
1500
REACT modeli hakkında pek bir bilgim yok fakat Cloud 2 gibi diyorlar. Prime alın. Artış olur.

Hocam 1000 TL'ye bulduysan direk al düşünmeden.

Hocam ses kasmak için ideal midir Cloud'e Core ile arada kaldım.

@Prime777 benim bütçem 2300 çok öneri geldi de kafam çok allak bullak oldu siz ne önerirsiniz? Cloud 2 denedim kulaklıkta dip ses problemi var iade ettim başka sorunuda vardı çok eski bir model diye bayağı problemli galiba.

Bu nasıldır.

@Xantern hocam kafam çok karışık bir el atsanız çok iyi olur o kadar öneri geldide tam yarımcı olan bulamadım.

Son düzenleme:
@emirhannk ne aldın? Lütfen HS55 aldım de, deneyimini dinlemek isterim bende alacağım.

Hocam bütçeyi biraz mı desem, ne desem bayağı aşıp Arctis 7+ aldım.

Berbat bir seri HS serisi keslinlikle önermem.

Hocam siz Cloud 2 övüyordunuz oda berbat çıktı. Neredeyse 3 ürünün 2'si dip ses Cloud 2 de.

Niye hocam? HS55 Wireless gayet uygun görünüyor, dip ses dışında ama o da sorun yaratmıyor.

Media marktda deneyimlediğim ve en beğendiğim 2 kulaklık oldu 1'i Arctis 7+ diğeri ise Razer Barracuda X di hocam ve almışken en kalitelisini alayım dediğim için Arctis 7+ aldım. Eğer Arctis 7+ ye bütçe yetmeseydi kesinlikle Barracuda X alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…