Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Umarım kimsede çıkmaz. Can sıkıcı bir durum. iCue olmadan "katlanılabilir" bir dip ses var. Ayrıca Kahramanmaraşta yaşadığım için kargo göndermesi de çok sıkıntılı direkt yok çünkü. En azından dediğiniz gibi bir konuşayım belki bir miktar geri ödeme alırım. Teşekkürler yardımlarınız için.

Benim kulaklığımda bir batarya kalibrasyon sorunu var sanırım. Şarja koyuyorum bir ara normal bir şekilde artıyor bazen ise yavaş yavaş artıyor. Mesela %40tan 50'ye çıkması normal olarak 10 dk sürüyorsa 87'den 88'e çıkması 30 dakika sürebiliyor. Bu sabah şarja koydum 1 saat içinde %30lardan %97'ye çıktı. Bir süre sonra şarjdan çıkartıp kontrol edince %93'e düşmüş şarj esnasında. Ama kullanım süresi normal yani. Tahminen bir 7 8 saat kullanmışımdır tam şarj etmediğim halde. Büyük ihtimal batarya kontrolcüsü falan düzgün ölçemiyor.
Başka sorunda oyun esnasında arada bir anlığına ses gidip geliyor. Şarjı 30lara düşünce yaptı az olduğundan mıdır bilemiyorum ve kulaklığa kolumla baskı yaptım gerilirken omuzlarımla bir temasızlık yaptırdım heralde 2 3 kere temasızlık yaptı bi daha olmadı. Şarj neyse de oyın esnasında ses gitmesi moral bozucu.
Bu konuda kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

iCue kullanmadığım için şarj dolumu hakkında yorum yapamıyorum. Dün en son 82'ydi. Üzerine 10 12 saat arası kullandım kırmızı ışık yandı şarja taktım. Ses gidip gelmesi de yaşamadım hiç.
Ben de denemek için yükledim tekrar iCue'yu Şöyle bir veri elde ettim;

Kağıda takılmayın elime o an bu geçti . Yine sıfırlanınca şarjı paylaşırım bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 15667609479716662110221407299454.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Hocam geçmiş olsun çözebildiniz mi? Nedir durum? Birde ürün dediğiniz gibi siyah mı geldi? Birde o kargo geri iadesi dediğinizi ne yaptınız yapabildiniz mi? Varmıymış öyle birşey ülkemiz için?
Benim üründe şöyle görünüyor hala umarım bir sorun yoktur.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    48,3 KB · Görüntüleme: 72
  • mm.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Amazon kulaklıklarda çok sık indirim yapıyor. Ben de 3-4 yıl Logitech G930 almıştım (renewed değil) Türkiye piyasasında en ucuzu 900 TL civarında iken bana 280 TL'ye gelmişti. Hala kullanıyorum.

Vergi oranlarında herhangi bir değişilik yok. Standart %20 +10 TL

Son düzenleme:
Diyelim bataryası çok hızlı bitmeye başladı değiştirmek mümkün müdür ? Yani şu kulaklıkta olduğu gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Logitech'in orijinal bataryaları var mesela çok kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz. Bunun da vardır muhtemelen. Ben 3-4 yıldır G9030 kullanıyorum bataryası hala 10 saate yakın gidiyor.
Telefon bataryalarına göre çok daha uzun ömürlü.
18650 pillerden de batarya yapabilirsin 24 saat falan kullanım ömrü olur.

Son düzenleme:

Valla hocam vergiler böyle. Hiçte yüzde 20 gibi durmuyor Birde vergi kargo fiyatının üzerine toplam fiyattan alınıyor muhtemelen. Bu da ayrı bir sorun dimi ?

Dosya Ekleri

• vergi.png
    7 KB · Görüntüleme: 79
Valla hocam vergiler böyle. Hiçte yüzde 20 gibi durmuyor Birde vergi kargo fiyatının üzerine toplam fiyattan alınıyor muhtemelen. Bu da ayrı bir sorun dimi ?
Hocam fazla vergi alıyor ama amazon'un çalıştığı şirket ile ilgili bir durumdur muhtemelen, gümrük işleri için falan hangar parası falan almaya başladı sanırım. Yoksa gümrük vergisi değişmedi hala %20.
Zaten Türkiye kafasına göre gümrük vergisini değiştiremez bunlar uluslararası anlaşmalarla belirleniyor.
Kulaklıklara özel bir vergi çıkmış olabilir TRT payı gibi bununla ilgili bir şey bulamadım yalnız.

Haklısınız olabilir. Hep bize denk gelir zaten böyle şeyler, buraları mı takip ediyorlar artık nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…