Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Merhaba arkadaşlar.

Forumdaki bir çok arkadaşımın kafasına takılan bir soruyu bugün cevaplandırmaya çalışacağım. Kendimde üzerine araştırma yaptığım halde çok fazla bilgi bulamadığım amazonun renewed eşyaları hakkında kendi aldığım ürün üzerinden bilgi vermeye çalışacağım.

Haydi başlayalım! Öncelik olarak ürünün fotoğraflarını yükleyip üzerine yorumlar yapmak istiyorum.

414926
414927
414928

Ürün Amazon özel kutusunun içerisinde başka bir kutu içinde geliyor. Yukarıda koymuş olduğum şekilde iyi paketlenmiş bir halde çıkıyor. Kullanım kılavuzu üzerine 1 yıllık Corsair garantisi verdiğini belirten çıkartmalı bir yapışkan basmış. Daha sonrasında kutu içeriği;
414930

-1 adet Geri Dönüşüm Bilgilendirmesi
-1 adet Kullanım Kılavuzu
-1 adet HS70 kulaklık
-1 adet Mikrofon
-1 adet Wifi Bağlantı USB
-1 adet Sarj Kablosu

414932
414933
414934

Burada da ürünün çeşitli yönlerden çekilmiş fotoğrafları var. Ürünü bugün 12.31 sularında aldım ve açtığım gibi hemen bir inceleme konusu açıp fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Bir kaç saatlik kullanımım gelecek için küçük ipuçları verdi. Ses kalitesi mükemmel! Ev içerisinde özgürce gezebiliyorum herhangi bir şekilde kesinti, ses azalması vs. gibi bir problem yaşamadım. Çoğunluğun yaşadığı DİP ses sorunu benim kulaklığımda 'renewed' model olmasına rağmen çıkmadı. Yaklaşık olarak 380liraya aldım. TR piyasasında en ucuzu indirimlerle bile 599,99TL'ye geliyor. Ve ayrıca direk olarak 90gün Amazon Garanti programı kapsamında buna ek olarak bu sürenin tamamlanmasının ardından 1 yıllık Corsair Global garantisi altında. Herhangi bir problem yaşanılacağını düşünmüyorum fakat olurda yaşanırsa neler yapılabileceği konusunda bu bilgilendirmeyi yapmak istedim.

PUBG, CS:GO gibi FPS oyunlarında deneme fırsatı buldum. iCue ayarlaması bile yapmadan mükemmel ses aktarımı sağlıyor ve karşıdaki oyuncunun yerini neredeyse birebir veriyor diyebilirim.

Şu ana kadarki tek eksisi renewed modeli olmasından da kaynaklı güç tuşunun üstünde beyaz bir leke gibi bir şey var fakat çok dikkatli bakmanız gerekiyor görmeniz için. Bununla birlikte artık Renewed modellere yönelip gönül rahatlığıyla alabileceğime inanıyorum.

Kullanım sürem ilerledikçe, konuya eklemeler yapmaya çalışacağım. Sizinde kafanıza takılan sorular olursa ya da konuda eksik noktalar varsa söylerseniz cevaplamak, tamamlamak isterim. İyi günler diliyorum! :)

Bu versiyondan alanlar shipping için 13 dolar verdiler değil mi? Bir yanlışlık yok? (Daha demin almak istedim ve 40 dolara çıkardılar. Dalga mı geçiyorlar? :D)

Evet 13 günlük süre sonunda geldi kulaklığım. İlk izlenimlerim harika olduğu yönde. En çok korktuğum dip ses sorunu hem programsız hemde programla birlikte hiç yok.
Çekim gücünün biraz daha iyi olmasını beklerdim ancak kasamın bi tarafında büyük masa diğer tarafında kocaman dolap arkası da duvar olmasından kaynaklı sanırım 4-5 metreden sonra sağlıklı çekmiyor. Ancak yine de kapı çalınca sağlam şekilde kapıya çıkabiliyorum. :D Kasamı düzgün yere almayı planlıyorum yakın zamanda o zaman çekim kuvveti daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Yüzeysel bir inceleme yaptım ancak kozmetik olarak bir kusur göremedim. Sanırım bir donanıma ihtiyacım olunca ilk bakacağım iş yenilenmiş ürünlere yönelik olacak. Kablolara bağlı kalmadığını bilmek harika bir his vallahi. Bazı yerlerinde sökülmeyi bekleyen jelatinleri bile duruyor valla.
Eksi olarak söyleyebileceklerim kulaklıkları yatay olarak dönüşü çok kısıtlı olduğundan boynunuza asarak kullanmanız pek mümkün değil ve eski kulaklığımın hafif oluşundan sonra bu kulaklık premium bir hissiyatla karışık olarak biraz ağır geldi, bakalım uzun maratonlarda görücez. Ayrıca pedler kulağa sanki biraz fazla baskı yapıyor gibi. Belki de koca kafalı olduğumdandır. :D Performansını beğendim ben müzik performansı fena değil bassları güzel. Bu kulaklığa yönelmeme vesile olan @Gwiazdka hocama teşekkürü borç bilirim.
Vallahi az daha kredi kartının limiti neredeyse doldurarak 6 ay taksitle Türkiye'den sıfır olanını alacaktım. İyi ki almamışım.

Evet 13 günlük süre sonunda geldi kulaklığım. İlk izlenimlerim harika olduğu yönde. En çok korktuğum dip ses sorunu hem programsız hemde programla birlikte hiç yok.
Çekim gücünün biraz daha iyi olmasını beklerdim ancak kasamın bi tarafında büyük masa diğer tarafında kocaman dolap arkası da duvar olmasından kaynaklı sanırım 4-5 metreden sonra sağlıklı çekmiyor. Ancak yine de kapı çalınca sağlam şekilde kapıya çıkabiliyorum. :D Kasamı düzgün yere almayı planlıyorum yakın zamanda o zaman çekim kuvveti daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Yüzeysel bir inceleme yaptım ancak kozmetik olarak bir kusur göremedim. Sanırım bir donanıma ihtiyacım olunca ilk bakacağım iş yenilenmiş ürünlere yönelik olacak. Kablolara bağlı kalmadığını bilmek harika bir his vallahi. Bazı yerlerinde sökülmeyi bekleyen jelatinleri bile duruyor valla.
Eksi olarak söyleyebileceklerim kulaklıkları yatay olarak dönüşü çok kısıtlı olduğundan boynunuza asarak kullanmanız pek mümkün değil ve eski kulaklığımın hafif oluşundan sonra bu kulaklık premium bir hissiyatla karışık olarak biraz ağır geldi, bakalım uzun maratonlarda görücez. Ayrıca pedler kulağa sanki biraz fazla baskı yapıyor gibi. Belki de koca kafalı olduğumdandır. :D Performansını beğendim ben müzik performansı fena değil bassları güzel. Bu kulaklığa yönelmeme vesile olan @Gwiazdka hocama teşekkürü borç bilirim.
Vallahi az daha kredi kartının limiti neredeyse doldurarak 6 ay taksitle Türkiye'den sıfır olanını alacaktım. İyi ki almamışım.

Kaç TL'ye almıştınız? Ve sizce gelecekte Arctis 3'ten geçmeye değer mi?

Kaç TL'ye almıştınız? Ve sizce gelecekte Arctis 3'ten geçmeye değer mi?
Şuan yaklaşık 280 liraya mal oldu bana. Eğer 9 dolar kargo iadesi alabilirsem 220 liralara düşüyor olması lazım.
Hocam eğer kablosuz istiyorsan geçilir. 7.1 performansını bilemiyorum pek ilgilenmiyorum stereo yetiyor bana ama bir ara onu da denerim. Öbür türlü Arctis 3 devam derim. Ancak Arctis 3 performansını bilemiyorum sadece tahminen.

Şuan yaklaşık 280 liraya mal oldu bana. Eğer 9 dolar kargo iadesi alabilirsem 220 liralara düşüyor olması lazım.
Hocam eğer kablosuz istiyorsan geçilir. 7.1 performansını bilemiyorum pek ilgilenmiyorum stereo yetiyor bana ama bir ara onu da denerim. Öbür türlü Arctis 3 devam derim. Ancak Arctis 3 performansını bilemiyorum sadece tahminen.

280 TL nasıl mal oluyor? Kaç dolar gözüküyordu kulaklık?

Cidden nasıl 280 oluyor o
Bende böyle hocam sanırsam beyaz modelde biraz daha fazla paraya denk geliyor . şuan renewed de tek beyaz kalmış

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-08-22-06-21-23-702_com.opera.touch.png
    Screenshot_2019-08-22-06-21-23-702_com.opera.touch.png
    77,3 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Cidden nasıl 280 oluyor o

Bende böyle hocam sanırsam beyaz modelde biraz daha fazla paraya denk geliyor . şuan renewed de tek beyaz kalmış
280 TL nasıl mal oluyor? Kaç dolar gözüküyordu kulaklık?
Ben aldığımda 40 dolardı, 8 dolar vergi, 12.5 dolar kargo çıkıyordu. 30 günlük ücretsiz prime üyeliği başlattım kargo ücreti 9 dolara düştü. 57 dolara mal ettim. Ben aldıktan 2 3 gün sonra fiyatı 35 dolara düştü, bende bunu satıcıya ilettim ve anında yolladı 5 dolarlık farkı. Sonuc olarak yaklaşık 52 dolara mal oldu. Ayrıca artık 25 dolar üzeri alışverişlerde kargo ücretsizmiş. Bir arkadaşın uyarısıyla bende bunu Amazon'a bildiricem. Sanırım 9 dolarlık kargo iadesini alabiliyorum.
@Mehmet17711 Ayrıca sizde kargo ücreti fazla çıkmış adresi salladığınızdan olabilir hocam.

Corsair Void Pro Wireless SE ürünümü teslim aldım bende, yalnız bu vergileri bende farkettim arkadaşların dediğini. Amazon da bütün vergiler ikiye katlanmış. Sanıyorum yeni bir vergi sistemi daha geldi. Bunun sebebinin Amazon olduğunu düşünmüyorum bizle alakalıdır. Bütün kulaklıklar da vergiler 2 katı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı