Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. İnceleme ve bilgiler için çok teşekkürler. Ben sitede baktığım SE modeli 39.99 bende siz gibi düz siyah modelini almak istiyorum o sitede 49.99. Siz aldıktan sonra siyah modeli mi 39.99 oldu da iade aldınız. Yoksa şu an ki hali gibi miydi?

@Oktay Topraklı Önceden renewed model SE ve Carbon diye ayrılmıyordu. Ben o dönemde SE diye sipariş vermiştim. Kafa karışıklığı olmaması adına tek farkı renkleri başka hiç bir farkı yok. Ürün elime ulaştığında Carbon model olarak ulaştı. Daha sonra ürün yorumlarında bir kaç kişinin başına daha bunun geldiğini gördüm ve Amazon destek ekibine yazdım. Durumu hem Amazona hem de Corsair Outlet satıcısına bildirdim. Daha sonrasında karışıklık için özür dileyip 10$ dolar kendiliğinden iade ettiler ve bir kaç gün içerisinde renewed model SE ve Carbon diye ayrılıp fiyatları değiştirildi. Kısaca özetlemek gerekirse bu şekilde yaşandı

@Xrated @M50B28

Corsair STRAFE
Corsair K63 Wireless
Corsair K70

Bu üç ürün arasında kaldım klavye olarak. Eğer alırsam bu mesaja etiketleme yapacağım klavyeyi bilginiz olsun.

Ekleme: Satın almış bulunuyorum. 30 günlük ücretsiz prime üyeliğinizi başlatırsanız 60.57 dolardan 57 dolara düşüyor. 57 dolar ödedim. Prime hesabı nasıl iptal edilecek bilmiyorum artık hayırlısı.

Hayırlı olsun. Müsait bir zamanda nasıl iptal edeceğini anlatırım. İptal etmelisinde ücreti çok fazlaydı diye hatırlıyorum.

Almak istediğin bir şeyler varsa prime indirimi ile al ve prime’ı iptal et.

İptal ücreti mi var hocam? Aman aman kargoya verilsin yola çıksın sağ salim iptal edicem hocam.

İptal ücreti yok, prime’ın aylık ücreti var. Deneme sürümünden sonra para ödemeye başlayacaksın ve hatırladığım kadarıyla pahalı bir hizmetti. Ondan ötürü öyle söyledim. Hemen iptal etmene gerek yok zamanının sonuna kadar kullan son bir iki gün kala iptal edersin başka siparişte vereceksin prime indiriminden yararlanmış olursun

İşin içinde Amazon varsa kolay kolay sorun çıkmaz zaten.İnceleme görsellerle vs çok iyi olmuş elinize sağlık.

Valla 1 kere öylr unuttum 177 lira gitti anlık kalp krizi geçirdim parayı iade aldım ama. Bu arada Prime üyeliği 7 lira çekmiş hesaptan iptal edince öderler heralde.
Sabırsızlanıyorum valla daha kargoya verilmedi.

Hocam siz SE modeli mi aldınız ? Birde Prime için herhangi bir indirim göremedim ben baktığımda, yaptıktan sonra mı indirim yapılıyor? Ve prime ile indirim kazanırsak arkasından kod kullanabilir miyiz? Ben açıkcası daha uygun fiyatlara RİG 400 veya HS50 düşünüyordum. Bu konuyu gördükten sonra acaba diyorum daha kendimi zorlasam mı HS70 için bilemedim. Birde wireles li kulaklıklarda biraz mikrofon kalitesi düşük gibi video çekerken kolaylık olur diye kullanmak istiyordum normalde. Yaka mikrofonu kullanıyorum şimdilik. Bu arada hayırlı olsun sizinde güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…