Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

@Oktay Topraklı HS70 mikrofonu ile Youtube'da çekilmiş tanıtım videosu var hem de Türkçe. Oradan mikrofon kalitesine bakıp ne kadar yanlış düşündüğünü görebilirsin

Çok teşekkür ederim hocam. Benim için işlevsellik önemli olduğundan rengine takılmadım, SE modeli aldım hocam. Prime indirimi kargo safhasında oldu. Kargo ücreti 12.5 dolar olarak gözüküyordu, Prime üyeliği aktif edince 9 küsür dolara indi. Zaten Prime için kargo avantajları olduğunu da okumuştum. Ödeme ekranında indirim yansıyor. Prime üyelerine kargo ücreti düşük yani.
Mikrofon kalitesinin çok iyi değilmiş sanırım. Bu benim için pek problem değil. Kalitenin kötü olmasını agresif gürültü engelleme özelliğine bağlıyorlar. Programında bu ayarı kapatma seçeneği varsa belki düzelebilir. Yaka mikrofonu kayıt için daha iyi olacaktır bence. Olmadı HS 70'in mikrofonunu çıkartırsınız yaka mikrofonunun jakını takarsınız. Bilmiyorum yani mantıklı geliyor teknik olarak mümkün mü ama.

Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum aslında bende Jak uyarsa diye düşünmüştüm. Ben o zaman prıme aktif etsem bende de kargo ücretinden bir indirim olacaktır sanırım gerçekten 57 dolar inanılmaz fiyat aslında.
Mikrofonu çok iyi bu arada tekrardan araya girdim ama

Bir incelemede (Donanım Haberdeki mikrofon testiydi sanırım) güzeldi sonra diğerlerine bakınca bir tık düşük geldi ve arkasından birkaç kablosuz modele bakınca aşağı yukarı ortalama gibi duruyordu onlara bakarak yorum yapıyorum bende Bu arada siz hiç gürültü engellemeyi kapatmayı denediniz mi böyle bir seçenek oluyor mu? Çok farkeder aslında cidden.

SE modelinden satın aldım bana Carbon modelini yollamışlar. Bu sinir bozucu oldu yani. Bana farketmez ama bir seçim yapıyoruz sonuçta.
Satın alma sayfasında kondisyon olarak "New" yazmışlar. Bayağı heyecanlanmaya başladım bayramdan sonra gelir inşallah ya.

Son düzenleme:
@Oktay Topraklı iCue programı içerisinde sadece mikrofon ses ayarı ve mikrofondan çıkan sesi sen konuşurken kulaklıkta duymanı sağlayan bir opsiyon ayarı var. Program içerisinde mikrofonla ilgili pek fazla bir şey yapamıyorsun ama kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum, Skype, Discord, TS gibi uygulamalarda çok güzel bir ses kalitesi var. Yalnızca kulaklığı alınca farkedeksiniz, mikrofonun uzandığında tek tarafında ses giriş yeri var. O kısmı ters çevirerek kullanmanızı öneriririm. Çevre sesleri inanılmaz engellediği için bazen nefes sesinizi karşı tarafa veriyor ve kötü bir deneyim olabiliyor.

@M50B28 Daha ucuz fiyata daha yüksek fiyatlı ürün almış olacaksın hem de 10 dolar kardasın bu şekilde düşünmelisin Şaka bir tarafa bu konuyla ilgili ürün eline ulaştığında Amazon destek ekibine yazarsan kısmi ücret iadesi bile alabilirsin. Tercih tamamen sana kalmış. Güzel bir deneyim elde edeceksin gibi hissediyorum. Umarım dip ses sorunuyla falan karşılaşmazsın ve benim refere olduğum bir kulaklıkta problem yaşamazsın! Heyecanla bekliyorum sonuçları.

Hocam fiyat olarak çok güzel siz 57 dolar fiyat ile 310 küsür liraya almış oluyorsunuz böyle düşününce mikrofonu kulaklığı bırakıp sadece fiyat indiriminden alasım geliyor. Ve bence siyah gelmesi daha da güzel olmuş @Gwiadzdka hocam size çok teşekkür ederiz bizi bu denli bilgilendirdiğiniz için

Ahaha hocam benimde tek korkum dip ses. Umarım olmaz.
Renk konusunda iletişime geçmeyi düşünüyorum. Bana farketmez ancak müşteri memnuniyeti açısından dikkat etmeliler. Bir uyum manyağına denk gelirler sonra uğraşırlar.
Aynen bence de siyah daha güzel. Ancak müşteri memnuniyeti açısından ilginç yani hocam. Bir uyum manyağına denk gelirler kötü olur onlar için yoksa benim için sorun yok hatta dediğiniz gibi daha iyi oldu.
Ayrıca ben de tekrar teşekkür ederim almama vesile olduğu için @Gwiazdka hocama.

Hocam ben de 2 hafta içinde almayı düşünüyorum sizin incelemenizi gördükten sonra iyice içime sindi ama benim korkum dip ses den çok bozulması şuan hala düzgün çalışıyor değil mi ? @Gwiazdka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…