Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Dip ses varsa vardır, yoksa yoktur. Öyle sonradan ortaya çıkabilecek bir problem değil. Ayrıca bir arkadaşımda daha var kulaklık ve onunkinde dip ses varmış. Kulaklığı alıp kullandım ve inanın abartıldığı kadar büyük bir sorun değişmiş. Ki ayrıca, 57 dolara yani 312,93₺ gibi komik bir rakama Türkiyede indirimle bile maksimum 600 liraya düşen bir ürün satın alıyorsunuz. Üstüne birde wireless ve kaliteli. Tercih tabiki sizin fakat bu fiyata yine almış olsaydım ve dip ses çıksaydı iade etmezdim.

Ortaya atılmış bir dip ses sorunu var ama çoğu insan dip sesin ne olduğunu bile deneyimlemeden sayfalarca hakkına yazılar yazıyor. Ben denemiş biri olarak söylüyorum, korkulacak bir şey yok

Uçaktan atladığınızda veya uçakta iken ya da araç sürerken sesin bir yüksek sonrasında alçalma olayı sorun değil. Yeni ve kaliteli oyun kulaklıkları özellikle PUBG de yapıyor bunu. Oyuncun ihtiyacı olmayan sesleri filtreliyorlar. Mesela normal bir kulaklık ya da hoparlörden oynarsanız oyunu uçak sesi, araba sesi, bombardıman sesi, yağmur sesi gibi ambiyans seslerinin bu kulaklıktaki seviyesinden çok daha yüksek olduğunu fark edersiniz.

@Gwiazdka
Hocam belli ki renewed ürünleri araştırmışsın.
Adeks Mağazasından HS70 aldım, ürün yamuktu hatalı üretim çıkmıştı iadesini yaptık. Ukte kalmıştı içimde severek almıştım. Şuan bu üründen bir tane almak istiyorum renewed deneyimi merak ediyorum lakin 30 gün iade bu ürünlerde de geçerli mi? Prosedür nasıl bilgin var mı?
Hs70 ile Void Pro Wireless Se her iki ürünüde renewed bakıyorum arasında kaldım.

@Kaslan Üç ay içerisinde beklenmeyen bir durumla karşılaşılması halinde amazon tüm parayı iade edip müşteri memnuniyeti sağlıyor. Ürün linkini kontrol edersen bu açıklama oradada mevcut. Sonrasında ise 1 sene corsair uluslararası garanti veriyor.

HS 70 ve Void benzer özellikte değişik konforlarda. Kafa yapını ve kullanım özelliklerini incelemelisin. Renewed ürün hakkında şüphen varsa kesinlikle öneriyorum.

Seviyesini tarif edebilir misiniz? Film falan izlerken bir sessizlik olursa falan sinir bozucu olur mu acaba?

Çok ince, cızırtı sesine benzeyen bir ses oluyor. Kulağında 10 dakika boyunca sadece o ses olursa belki rahatsız eder beni etmemişti. Ki ayrıca film izlerken oluşan sessizlikte bile film ya da dizinin üzerine oynanılmış efekti olacağı için sessizlik olmuyor.

Korkmayın arkadaşlar, rahat olun

Daha önce elimden Void Pro ve HS70 ürünleri geçti yani kullandım lakin hep bir arıza oldu iade etmek zorunda kaldım. Açıkçası HS70 alma niyetindeydim,
Ama o sarı yok mu Yine dayanamayıp Corsair Void Pro Wireless SE siparişinde bulundum. Bakalım Renewed izlenimlerim ne olacak. Hali hazırda kulaklığım bulunmakta kablosuz bir ürün ihtiyacı duyuyordum Türkiye’den 740 liraya sipariş veriyordum ki karar değiştirip renewed aldım 350 liraya geldi memnuniyetimi tekrar belirtirim.
İlgin için sağol dostum.

@Gwiazdka Hocam ben aldıktan sonra 5 dolar düşmüş fiyat. Sizde 10 dolar indirim olunca nasıl bir yol izlemiştiniz?
Bir de Amazon'a mı yoksa satıcı olan Corsair Outlet'e mi mesaj attınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…