Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

@M50B28 ürün eline ulaşınca Amazon desteğe mesaj at.

@Mehmet17711 Corsair’in kendi sitesinden özelliklerini incele. Herhangi bir fark yok

Ben de hala bekliyorum bakalım çıkar umarım. Condition olarak ne yazıyor sizde? Ben de new gözüküyor. Acaba sıfır mı gelecek

Hepsinin durum bilgisinde 'yeni' olduğu yazıyor fakat gelen ürün Renewed model arkadaşlar. Alan arkadaşlar bu konunun altınada aldıklarını belirtirlerse kendi aramızda bizde alan oldukça bir memnuniyet yüzdesi oluştururuz.

Hocam uzun süredir kulaklık araştırıyorum ve F/P oranı olarak en yüksek olduğu için HS70 SE modelini sizler gibi 15 dakika önce (Hediye paketi ile) sipariş ettim 35 dolara düşmüş ürün diğer yandan da Türkiyeden alıp 200 küsür HS50 ya da RİG 400 e verecektim, bunu bir denemiş olayım dedim inşallah güzel sorunsuz sıkıntısız gelir. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum size vesile oldunuz.. @Gwiazdka @Terracide
Ayrıca çeviri işini USD yapıp dolar şeklinde ödemeyi seçtim Amazonun kendi kuru epey yüksekti arkadaşlara da öyle tavsiye ederim. İnşallah bizim bankalar da çok yüksek rakamdan çevirmezlerse güzel fiyata almış olucaz

Kulaklıklarınız elinize ulaştı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…