Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Bu vergilerden sonra renewed ürünlerin pek bir numarası kalmadı gibi görünüyor ama yine de elimde ki ürünü anlatayım.

Corsair Void Pro Wireless SE satın aldım, Bana gelen üründe kılcal çizikler var, bataryası açıkçası çok randımanlı durmuyor gibi. Mikrofonu ise bana gelen üründe kesinlikle sorun var. Bu ürünü daha önce kullanmıştım iade yapmıştım yani normalde ürün böyle değil bilgim var. Lakin uygun fiyattan dolayı müzik için kullanmayı düşünüyorum iadeyi kafama takmadım. Elde başka kulaklıklar var. Teknoloji şans işi açıkçası ben reneweed ürün deneme amacıyla aldım.
Bu arada ek bir bilgi ben ürünü 62 dolara her şey dahil satın aldım, ürün fiyatı aynı ama vergi değişiminden dolayı 89 dolar olarak görüntülüyorum.

Dosya Ekleri

• 5F84E05D-31C1-4E7D-BD48-AA503FF9E290.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 87
  • 0CC88C71-4929-4B54-8483-A40B96E558AC.jpeg
    876,4 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Yok be hocam 50 tl arttı belki de düşüçek ama yine de 800 tl lik şeyi 400 e garantili bi şekilde alıcaz

Bunların Allah belasını versin. Kusura bakmayın arkadaşlar. Adamların elde kalmış sıkıntı oluşturabilecek ürünlerine bile uyguladıkları vergiye bakın.

HS50 almayı düşünüyordum onun bile fiyatı artmış. Bu konuyu görünce bakayım dedim. Yazıklar olsun ya.

Hocam 25 dolar üzeri ülke içi gibi bir durum olmasın ? Yurt dışı için yapacaklarını zannetmiyorum.

Bir ara amazon.de de 49 dolar üzerine kargo ücreti yok kampanyası vardı diye hatırlıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    7 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
O kargo koşulları Amerika için geçerlidir.

Ürünüm elime ulaştı. Tertemiz ama ne yazık ki çok fazla dip ses var. Arkadan rahatsız edecek şekilde uğultu geliyor. Ne yapayım şimdi bilemedim.

Ürünüm elime ulaştı. Tertemiz ama ne yazık ki çok fazla dip ses var. Arkadan rahatsız edecek şekilde uğultu geliyor. Ne yapayım şimdi bilemedim.
Bu konu hakkında tartıştığım bir arkadaşın mesajını koyayım buraya bir deneyin bakalım umarım işe yarar.

Hocam son olarak farklı USB girişlerine denediniz mi? Farklı bilgisayarda falan? Soket kaynaklı da olabiliyormuş veya anakart kalitesine bağlı falan.
2.0, 3.0, kasanın üzeri, anakart üzeri bütün girişleri denedim ama olmadı. Anakartım da Gigabyte B450m Gaming. Değişim gibi bir şansım yok de mi? Sadece iade kabul ediyor amazon

Son düzenleme:

Sizin adınıza üzüldüm hocam. Bildiğim kadarıyla dip ses sorunu varsa yapacak bir şey yok. Şanssızlık diyebiliriz. Eğer çok fazla rahatsız etmiyorsa konu hakkında siparişlerime girdiğinde ürün destek birimi var oraya yazıp sorunun çözümüne katkı olarak belli bir miktar geri ödeme talep edebilirsiniz ya da iade sürecini başlatabilirsiniz.

Umarım alan arkadaşlardan başka kimsenin başına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…