Corsair K55 Pro alınır mı?

Bütçe
400-750
Hocam merhaba kutuyu açtım ilk olarak beklentim hiç yok denecek kadar azdı klavye konusunda ancak ışıklandırma beklediğimden çok net daha iyi çıktı ve klavye hissiyatı ilk kullanımda basma olarak cidden fark ediyor önceki diğer kullandığım membran klavyelere göre tuşlar hiç gözükmez gibi bekliyordum ancak öyle değil çok net gözüküyor benim için şu an tek garip gelen makro tuşları oldu sanırım çünkü ilk defa denk geldim ve garip hissetiriyor biraz yanlış yazı yazıyorum makrosu olmayan klavyeye alışkın olduğumdan tuşları yanlış basıyorum ama genel olarak ilk izlenimlerim çok iyi. @Je m en fiche vallahi dediğin gibiymiş güzelmiş dostum bu klavye.
Dostum nereden çözüm olarak işaretleniyor bu?

Son düzenleme:
Hocam merhaba kutuyu açtım ilk olarak beklentim hiç yok denecek kadar azdı klavye konusunda ancak ışıklandırma beklediğimden çok net daha iyi çıktı ve klavye hissiyatı ilk kullanımda basma olarak cidden fark ediyor önceki diğer kullandığım membran klavyelere göre tuşlar hiç gözükmez gibi bekliyordum ancak öyle değil çok net gözüküyor benim için şu an tek garip gelen makro tuşları oldu sanırım çünkü ilk defa denk geldim ve garip hissetiriyor biraz yanlış yazı yazıyorum makrosu olmayan klavyeye alışkın olduğumdan tuşları yanlış basıyorum ama genel olarak ilk izlenimlerim çok iyi. @Je m en fiche vallahi dediğin gibiymiş güzelmiş dostum bu klavye.
Dostum nereden çözüm olarak işaretleniyor bu?
Cezam vardı hocam kusura bakmayın :D
Öncelikle tekrar hayırlı olsun.
Mesajı rapor et dediğinizde çözüm olarak işaretle var bu mesaja yapabilirsiniz.

@Altay10 hangi klavyeyi satın aldınız?

Dostum zaten en baştan normali satın alınmıştı. Dostum bana kalırsa eğer arada 100 lira fark varsa XT modelini almalısın gün ışığında ışığı biraz düşük gibi ama yine de normalini alabilirsin sadece ben sessiz diye almıştım çok da sessiz değildi.

Dostum zaten en baştan normali satın alınmıştı. Dostum bana kalırsa eğer arada 100 lira fark varsa XT modelini almalısın gün ışığında ışığı biraz düşük gibi ama yine de normalini alabilirsin sadece ben sessiz diye almıştım çok da sessiz değildi.
Bende satın almayı düşünüyorumda mekanikler pahalı ve sesli oluyor diyorlar membran olarakta bu ürün var aslında benim istediğimde sessiz bir klavye sen kullanan biri olarak memnun değilsin sanırım ses harici özellikleri nasıl?

Bende satın almayı düşünüyorumda mekanikler pahalı ve sesli oluyor diyorlar membran olarak da bu ürün var aslında benim istediğimde sessiz bir klavye sen kullanan biri olarak memnun değilsin sanırım ses harici özellikleri nasıl?

Alalı sanırım 2 ay olacak genel olarak memnunum. Klavyenin en sevdiğim şeyi tuş basım hissiyatı çok güzel. Genel olarak sorunsuz klavye belki aldıktan sonra sadece kenardaki g makro tuşları rahatsız eder seni ama bir haftada falan alışılıyor klavyeye. Bunun dışında merak ettiğin bir şey varsa cevaplarım dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı